Jalkapallon MM-kisoissa sattui ja tapahtui - TOP 5 surkeudet

Nämäkin asiat elävät muistoissamme kisojen jälkeen.

Jalkapallon MM-kisat ovat ohitse ja seuraavat suuremmat karkelot näkevät päivänvalon vasta parin vuoden kuluttua, kun jalkapallon EM-kisat valtaavat suuren osan vanhan mantereen isoista stadioneista. Seuraavat MM-kisat sen sijaan pelataan vasta vuonna 2022. Marras- joulukuussa pelattavista Qatarin kisoista odotetaan todellista pannukakkua ja jalkapallon irvikuvaa. Venäjän kisat olivat kaiken kaikkiaan onnistuneet mutta nähtiin näissäkin kisoissa muutama todellinen rimanalitus. Veikkaussivut.com listaakin tänään Venäjän jalkapallon vuoden 2010 MM-kisojen TOP 5 surkeimmat hetket.

BONUS: Bonus jopa 300€, tai talleta 10€, saa 50€
Pelaa nyt

Surkeimmat kieriskelyt

Brasilialaisen huippupelaajan Neymarin otteista ja erityisesti kieriskelyistä on jauhettu jo melkein kyllästymiseen asti, mutta ne on nostettava tästä huolimatta vielä kerran esille. Mies oli koko turnauksen rikotuin pelaajaa – ja hän teki sen kyllä hyvin selväksi. Yleisöllä joka seuraa jalkapalloa vain arvokisojen aikaan on yleensä se pinttynyt mielikuva, kuinka jalkapalloilijat kaatuilevat, filmaavat ja kitisevät joka asiasta. Neymarin esiintyminen ei ainakaan murentanut tätä ajatusta…

 

Surkein päätös

Kroatian jalkapallomaajoukkue nousi jopa hieman yllättäen MM-kisojen finaaliotteluun Ranskaa vastaan. Yksi finaaliottelun kotikatsomosta seuraamaan joutunut pelaaja oli kroatialainen Nikolai Kalinic. Kalinic oli valittu Kroatian MM-joukkueeseen, päävalmentaja päätti kuitenkin, että mies saa aloittaa MM-urakkansa vaihtopenkiltä. Kalinic ei sulattanut tätä päätöstä vaan aloitti asiasta kiukuttelun, joka johti lopulta MM-kisajoukkueesta pois potkaisemiseen. Ei mennyt ihan nappiin.

 

Surkein fani

Kenellekään ei varmasti jäänyt epäselväksi kuka Venäjälle matkustaneista ihmisistä oli Argentiinan maajoukkueen fani numero 1.? Jep, Diego Maradona. Mies otti katsomon haltuun tavalla, joka herätti ensin huvittuneita ilmeitä mutta kääntyi lopulta surkuhupaisaksi (känni)sekoiluksi. On toki hienoa, että lajilegendat ovat mukana kisoissa mutta FIFA:n ei tulisi jatkossa kustantaa pelkkää örveltämistä katsomossa.

 

Surkein tuuletus

Kisojen ehdottomasti surkein tuuletus nähtiin jo alkulohkovaiheessa Belgian ja Englannin välisessä ensimmäisessä kohtaamisessa. Belgialainen Adam Janujaz kiskaisi ottelun ainokaisen englannin verkkoon. Maamies Michy Batshuayi päätti varmistaa, että pallo menee varmasti verkonperukoille, joten hän otti pallon käteensä ja kiskaisi kohti maalia. Valitettavasti pallo osui suoraan maalipuuhun mistä se kimposi takaisin huono-onnista Batshuayitä päänuppiin. Onneksi mies itsekin on todennut, että hän ”fuc—d up” tilanteessa.

 

Surkein hiustyyli

Hiustyylit eivät nousseet näissä kisoissa niin isoihin otsikoihin kuin jalkapallon parissa välillä on tapana. Mutta me päätimme nostaa yhden surkeimmista kampauksista framille.

 

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia