Jälleen saatiin kerätä 25 000 pehmolelua jäältä

Pelaajatkin hukkuivat nalleihin

Liiga otteluiden erätauoilla tavaksi muodostunut pehmokiekkojen heittokisa jää toiseksi, kun rapakon toisella puolella pehmolelujen jäälle heitosta on muodostunut perinne.

Amerikan junioriotteluissa järjestetään joka vuonna erityinen Teddy Bear Toss Night, jossa ottelun päätteeksi yleisö saa heittää ylimääräiset pehmolelunsa jäälle hyväntekeväisyyden merkeissä. Tällä erityisellä tapahtumalla joukkueet kannustavat faneja tuomaan jonkilaisen pehmolelun mukanaan, jonka sitten voi nakata jäälle, kun ensimmäinen maali syntyy. Pelin jälkeen kaikki jäältä kerätyt pehmolelut toimitetaan paikalliseen lastensairaalaan tuomaan iloa pienten ihmisten jouluun.

 

Tänä vuonna Hershey Bearsin fanit ylittivät itsensä ja tekivät uuden ennätyksen, kun jäältä saatiin kerätä hieman yli 25 000 pehmolelua. Jää täyttyi, kun Hershey Bearsin hyökkääjä Liam O’Brien’s viimeisteli kauden viidennen maalinsa sunnuntaina.

Vapaaehtoisten kerääjien mukaan jäältä kerättiin ja pussitettin hurjat 25 017 pehmolelua sunnuntai-iltana, mikä on seuran uusi ennätys. Määrä on uskomaton, kun ottaa huomioon, että ottelussa oli 9 403 katsojaa. Jokaisella katsojalla oli siis keskimäärin yli kaksi pehmolelua! Mahtavaa heittäytymistä hyvän asian puolesta!

Calgary Hitmenillä on hallussaan tämän hetkinen ennätys pehmolelujen määrässä huikealla 28 815:lla Teddy Bearilla. Hershey Bear teki siis oman ennätyksen, mutta oli lähellä myös kaikkien aikojen kärkeä.