Tshekki-ikoni ei ole valmis lyömään hokkareita naulaan

Jaromir Jagr se vaan jaksaa painaa vuodesta toiseen....
nhl liiga khl jääkiekko

Tshekkiläinen kiekkolegenda ja takkatukkajumala Jaromir Jagr on kiistatta yksi kaikkien aikojen jääkiekkoilijoista. Miehellä on mittarissa tällä hetkellä 46 – ikävuotta, mutta se ei saa härkämäistä hyökkääjä vielä ripustamaan hokkareita naulaan.

BONUS: Tuplaa talletuksesi 200€ asti
Pelaa nyt

Mies pelasi viime kaudella 22 ottelua kanadalaisen NHL-seuran Galgary Flamesin riveissä mutta kun näissä otteluissa ei syntynyt kuin tehot 1 + 6 niin seura asetti Jagrin siirtolistalle. Muilla liigan seuroilla ei ollut tarvetta tshekkiläisen palveluksille jonka vuoksi hän otti ja lähti kotimaahansa HC Kladnon riveihin. Mies ei lopulta saanut kotikaupunkinsa joukkueessa vyölleen kuin viisi ottelua ennen kuin loukkaantuminen vesitti loppukauden. Viime kauden takaiskuista huolimatta mies on valmiina ensi kauteen.

”Uskon että saan itseni ennen kauden alkua sellaiseen kuntoon, että pystyn vetämään täysillä läpi ottelun. Se on suunnitelmani. On asioita, joita haluaisin vielä tehdä mutta en pysty. Ikäni rajoittaa vuosi vuodelta tekemistäni mutta uskon että saadessani jalat ja kropan kuntoon niin pelini kehittyy vielä. ”

Viisin kertainen Art Ross voittaja ja kolmetoistakertainen NHL All-Stars pelaaja omistaa osan Kladnon kiekkoylpeydestä Kladno Knightsistä. Miehen paikka pelaavassa kokoonpanossa on siis turvattu niin kauan kuin hän itse haluaa.

Tätä Jagr on parhaimmillaan:

Legenda.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia