Jesse Puljujärvi ilahdutti pikkupoikia ulkojäillä

Jesse kikkaili alkujuurillaan

Kukapa ei tykkäisi viettää raikasta talvipäivää ulkojäillä? Niin ne vain NHL-tähdetkit tykkäävät palata juurilleen, sillä Jesse Puljujärvi tavattiin kikkailemassa paikallisella ulkojäällä pikkujunnujen kanssa.

Edmonton Oilers vietti niin sanottua bye viikkoaan, jossa on kuuden päivän lepoaika. Jesse jäi kotikaupunkiinsa kikkailemaan eikä lähtenyt etelän aurinkoon muiden NHL-tähtien tapaan.

Kanadalaisjätti TSN julkaisi instagramissaan Ericin ja Loganin kuvaaman videon, jossa myös yksi tutun näköinen jätkä luistelee.

”Oletko Jesse Puljujärvi?”

”Joo”

”Määhän sanoin!” Toinen nappuloista huutaa iloisena kaverilleen.

Seuraavaksi pojat päättivät haastaa Jessen otteluun kanssaan. Tämähän haaste kannatti, sillä Puljuhan jäi toiseksi.

– Luulemme, että hän pelasi hieman löysästi meitä vastaan. Kun hän pääsi läpiajoon, hän ei laukonut heti vaan kääntyi kannoillaan, harhautteli meidät taas uudestaan ja laukoi vasta sen jälkeen. Jesse sanoi, että seuraavan maalintekijä voittaa. Ja mehän teimme sen! Eric sanoo videolla.

 

https://www.instagram.com/p/BeE-EPLBWY_/?taken-by=tsn_official

Puljujärven kuluvan kauden 29 ottelua Edmontonin riveissä on tuottanut tehot 8+3=11. Jesse pääsee esittelemään kikkojaan oikeille jäille seuraavan kerran suomen aikaa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, kun vastaan asettuu Vancouver Canucks.