Jimmy Howard hakee joulutunnelmaa uudella maskillaan

Mainitaksemme yhden joulua rakastavan NHL-pelaajan, on otettava esiin Detroit Red Wings maalivahti Jimmy Howard. Hän teetti täksi jouluksi jälleen uuden joulumaskin edellisien vuosien tapaan.

34-vuotiaalla Detroit Red Wings maalivahdilla  Jimmy Howardilla on vuosi vuodelta on yhä kovempi joulukuume. Edellisinä vuosina hän on teettänyt itselleen jouluaiheisein maalivahdin maskin, eikä tämäkään vuosi ole poikkeus. Howard paljasti uuden Petteri punakuono aiheisen maskinsa tällä viikolla.  Hän aikoo pelata pirteän jouluinen maski päässään koko joulukuun ajan.

https://www.instagram.com/p/BrRU6ZeBoPP/?utm_source=ig_web_copy_link

Muutama kausi sitten Howard pelasi piparkakku aiheisella maskilla. Howard on saanut Detroitin kakkosmaalivahti Jonathan Bernierinkin hurahtamaan jouluiloitteluun. Hän pelaa samantyylisellä piparkakku maskilla tämän vuoden joulukuun ajan.

Jos nämä maskit eivät saa joulutuulelle niin ei sitten mikään!

NBA ilmoitti kansainvälisistä TV-lähetyksistä, joihin sisältyy viisi ottelua jouluna. Joulupelien pelaaminen on NBA:lle tapa markkinoida ja tuottaa viihdettä myös lomakautena.  NHL on päättänyt antaa pelaajien nauttia rauhassa joulusta perheen parissa. NHL:n joulupelit korvaantuvat Winter Classic ja Stadium Series otteluilla. Joidenkin mielestä NHL:n pitäisi viihdyttää kansaa myös jouluna. Perusteluiksi tähän monet antavat sen, että olisi kiva syödä joululounasta ja viettää iltaa lahjoja availlen NHL-pelin pyöriessä telkkarista.

Vuoden 2019 NHL Winter Classic (virallisesti 2019 Bridgestone NHL Winter Classic) pelataan ensimmäinen tammikuuta, kun Chicago Blackhawks ja Boston Bruins ottavat toisistaan mittaa Notre Dame Stadiumilla Indianassa. Tämä on Chicagon neljäs ja Bostonin kolmas ulkoilmaottelu. Boston Bruins pelaa ensimmäistä kertaa vierasjoukkueena.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia