Jose Mourinho haluaa myydä Anthony Martialin - Seurapomo ei suostu

Kuka sitä joukkuetta valmentaakaan?
Jose Mourinho & Ed Woodward

Valioliigakauden vaisuin ottein aloittanut Manchester United on sekaisin niin kentällä kuin toimistossa. Englannista kantautuvien tietojen mukaan Jose Mourinho halaisi pikaisesti myydä yhden hyökkääjistään mutta iso pomo Ed Woodward uskoo sen olevan virhe. Kumpi joukkuetta siis todellisuudessa käskyttää?

Manchesterin paikallinen julkaisu Manchester Evening News kertoo verkkosivuillaan, että Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho on pyytänyt Ed Woodwardia myymään ranskalaistähti Anthony Martialin. Euroopassa on siirtoikkuna auki muutamissa sarjoissa vielä kahden viikon ajan, ja Mourinhon mukaan mies on nyt myytävä. Portugalilaisvalmentaja on kertonut, että Martial ei kuulu millään tavalla hänen tämän kauden suunnitelmiinsa ja hänet pitää myydä nyt kun siirtoikkuna on vielä auki ja hänestä saa kohtalaisen hinnan. Taustalla on se ajatus, että Mourinho saisi lisää rahaa käytettäväkseen tammikuun siirtoikkunaan.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Ed Woodward ei ole kuitenkaan suostunut laittamaan Martialia myyntiin koska hän haluaa pitää ranskalaisen suurseurassa. Woodwardin näkemyksen mukaan 22 – vuotias pelaaja tulee vielä kehittymään ja todistamaan arvonsa. Hänen mielestään Martialin päästäminen pois Old Traffordilta olisi ”suuri virhe seuran kannalta”.

Martial pääsi kentälle viime viikonloppuna Brightonia vastaan. Mies pelasi noin tunnin ja hänen esityksensä oli yhtä kehno kuin koko joukkueen. ManU hävisi ottelun lukemin 3 – 2.

Mitä mieltä sinä olet ranskalaishyökkääjän tilanteesta?

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia