Jose Mourinholle potkut!

Odotettuja uutisia Manchesteristä.
Jose Mourinho, ManU

Valioliigaseura Manchester United on antanut odotetusti potkut portugalilaiselle managerilleen Jose Mourinholle. 55 – vuotias päävalmentaja ehti toimia Red Devilsin peräsimessä vuodesta 2016 alkaen. Valmentajalla oli voimassa oleva sopimus kesään 2020 asti.

Manchester United on tällä hetkellä Valioliigassa vaatimattomasti sijalla 6. ja näyttääkin siltä, ettei joukkue tule selviämään tärkeisiin Euro-peleihin kauden päätteeksi. Yksi maailman suurimmista ja suosituimmista jalkapallojoukkueista ei ole aloittanut kauttaan näin heikosti sitten kauden 1990 – 91.

Viimeinen niitti The Special Onen arkkuun oli viime sunnuntain ottelu Liverpoolia vastaan, jossa ManU otti pataan selvin 3 – 1 lukemin. Ottelun jälkeen Mourinho sortui haukkumaan joukkueensa pelaajia sen sijaan että olisi itse ottanut vastuuta tappiosta. Mourinho muun muassa totesi että ”Meillä on paljon pelaajia, joita pidän loukkaantumisherkkinä. Se johtuu siitä, että osa pelaajistamme on aina sairastuvalla. Eikä se johdu vain minusta, vaan niin oli jo aiempien valmentajien aikana.”  Tämänkaltaiset lausunnot saivat varmasti ManU johdon tekemään lopullisen päätöksen potkuista, joista oli huhuiltu jo pitkin koko syksyn.

Englantilaistietojen mukaan ManU:n tämän hetkinen apuvalmentaja ja entinen pelaajalegenda Michael Carrick tulee toimimaan seuran tilapäismanagerina ennen lopullista uuden managerin valintaa. Jose Mourinho sen sijaan saa nauttia mukavasta joulubonuksesta, 25 miljoonan euron erorahasta…

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia