Jääkiekko joululahja - Näitä lahjoja jääkiekonystävät haluavat pukilta!

Tuskailetko vielä joululahjojen kanssa? Ei hätää, alla olevilla vinkeillä teet ainakin jääkiekonystävän joulusta ikimuistoisen!

 

betsafe-joulukalenteri-165Joululahja jääkiekkoilijalla – Parhaat jääkiekko joululahja vinkit

Joulu on taas, joulu on taas ja kaupanhyllyt täynnä toinen toistaan erikoisempaa lahjakrääsää. Kaiken Black Friday ja Cyber Monday ostoähkyn keskellä ei aina muisteta miettiä sitä mitä se oma rakas, sukulainen tai kaveri todella haluaisi joululahjaksi. Sen sijaan lahjapaketit täyttyvät tavarasta, joka oli taas tarjouksessa tai ”ostin kun halvalla sain”. Me esittelemme nyt muutaman must have joululahjaidean jääkiekonystäville jouluna 2020. Näillä joululahjoilla teen jääkiekonystävän ikionnelliseksi jouluna 2020.

 

1. Lahjaksi kasvomaski

Yksi vuoden 2020 ilmiöistä on ollut tietenkin kasvomaskit. Tämä on myös hyvä joululahjavinkki. Ostamalla joululahjaksi lahjan saajan lempijääkiekkoseuran kasvomaskin teet hyvää monella tapaa. Lahjan saaja ilahtuu, samalla tuet talousvaikeuksissa olevia kotimaisia jääkiekkoseuroja + teet kansanterveydellisesti tärkeää työtä! Kasvomaskeja löytyy lähes jokaisen Liigaseura fanituotekapausta sekä myös useilta Mestis-seuroilta. Katso myös NHL-veteraani Joe Thorntonin kasvomaski.

Liiga kasvomaski

2. Jääkiekko joululahja – Liput peliin

Liput jääkiekkopeliin on tietenkin klassikkolahja ja varmasti sellainen jääkiekko joululahja, joka nousee ideana melko nopeasti esiin. Lahja sopiva niin fanille kuin joululahja jääkiekkoilijalle.  Monesti tietenkin ostetaan tiketti lahjansaajan oman lempijoukkueen Liiga peliin. Ja nyt jos koskaan se on tärkeää! Koronavirus on kurittanut liigaseuroja ja paras tapa pitää oma joukkue toimintakykyisenä on ostaa lippuja peleihin. On ymmärrettävää etteivät kaikki halua mennä katsomoon nykytilanteessa tai riskiryhmäläisenä se ei ole mahdollista. Lipun voi kuitenkin ostaa ja laittaa vaikka vitriinin muistoksi hyvästä tuesta ja tuesta omalle lempi liigajoukkueelle.

3. Jääkiekko joulululahja – Muotokuva lempipelaajasta

Suomessa on viime vuosina sosiaalisen median kautta esiin monia lahjakkaita taiteilijoita, jotka piirtävät muun muassa suomalaisista jääkiekkoilijoista aivan loistavia muotokovia. Yksi tällainen nuori taiteilija on Akke Saari, joka räjäytti pankin Patrik Laineen muotokuvalla. Kuva Laineesta ei tullut koskaan myyntiin koska NHL-tähti halusi sen itselleen mutta Saarelta voi tehdä mittatilaustilauksia. Ihannoiko arvostamasi ihminen suuresti jotain jääkiekkoilijaa? Nyt on oikea aika ilahduttaa häntä muotokuvalla lempipelaajasta!

Onko lahjan saaja esimerkiksi Jesse Puljujärvi tai Patrik Laine fani?

Patrik Laine piirros

Ota yhteyttä Akke Saareen täältä tai tutustu esimerkiksi Timon piirrustukset ja muotokuvat sivuun FB-sivuun, josta voi niin ikään tiedustella mittatilaustöitä. Toki jos olet lahjakas niin piirrät muotokuvan itse!

4. Jääkiekko joululahja – Vanhoista varusteista sisustusta

Yksi viime vuosina isosti trendannut asia on tavaroiden kierrätys, joka on tietenkin äärimmäisen fiksua. Myös vanhat jääkiekkomailat voivat uran jälkeen saada uuden elämän esimerkiksi huonekaluina. Pohjois-Pohjanmaalta löytyy nuori mies nimeltään Kasperi Tahkola joka on taiteillut vanhoista jääkiekkomailoista muun muassa pöytiä ja tuoleja. Nämä tuotteet lämmittävät varmasti jääkiekkofanien sydämiä vielä kesällä iltoja istuttaessa. Tutustu Tahkolan myynnissä oleviin tuotteisiin ja ota yhteyttä, mikäli haluat keskustella spesiaalitilauksesta. Täältä (Pinterest) taas löydät satoja kuvia erilaisista ideoista joihin vanhat mailat voi käyttää.

Ohessa myös tee-se-itse ihmiselle ohjevideo jääkiekkomailoista tehtävän tuolin valmistukseen. Paras lahjahan on itse tehty!

5. NHL Reverse Retro pelipaita

NHL-fanien joululahjasuosikki tänä jouluna on varmasti oman suosikki NHL-joukkueen Reverse Retro NHL-paita. NHL ja Adidas julkaisivat kaikille 31 NHL-joukkueelle erityiset retrohenkiset pelipaidat, joita joukkueet tulevat käyttämään tulevalla kaudella valikoiduissa otteluissa. Paidat ovat luvalla sanoen törkeän hienoja ja tuulahdukset 80 – 90-luvulta osuvat monen kiekkofanin makuhermoihin lekan lailla. Pääset ostamaan tuotteita NHL:n virallisesta fanikaupasta täältä. 

Reverse retro nhl

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia