Expressen: Juhamatti Aaltonen Pelicansiin

Ruotsalaismedia Expressenin mukaan Juhamatti Aaltonen on palaamassa Lahteen Pelicansin riveihin!

Ruotsin Svenska Hockeyligan Skellefteå AIK:ssa kuluvan kauden heikosti pelannut Juhamatti Aaltonen on ollut siirtohuhuissa jo jonkin aikaa. Liigan perjantaina sulkeutuvan siirtotakarajan umpeutumisen lähestyessä huhut eivät ole ainakaan rauhoittuneet.

Nyt Ruotsalaismedia Expressen uutisoi varsin tökerösti, että ”floppipelaaja lähtee!”  Heidän sisäpiiritietojen mukaan Aaltonen olisi lähtemässä Skellefteåsta ja uusi seura olisi Lahden Pelicans. Aaltonen ei ole pelaavassa kokoonpanossa tiistain HV71 ottelussa, joka puoltaa huhujen todenperäisyyttä.

Aaltosen kausi ei ole sujunut Ruotsissa kovinkaan hyvin ainakaan pisteiden valossa. Aaltosella on Skellefteån heikoin plusmiinustilasto lukemalla -5.  Juhis on kerännyt 35 ottelun aikana tehot 1+8=9.

Pelicansin nälkäinen urheilujohtaja Janne Laukkanen tilasi maanantaina rightin hyökkääjän, joten oikealta ampuva Juhis sieltä saattaa olla tulossa!

Aaltonen on tuttu Lahtelaisille, sillä Oulun Kärppien kasvatti siirtyi Pelicansin riveihin 2009-10 kaudeksi, jolloin hän teki todellisen läpimurtonsa tehden 58 otteluun huimat 28+21=49 tehot.

Vaikka Aaltosen kuluva kausi on ollut pisteiden valossa heikko, niin tämä mailataituri kiinnostaa varmasti montaa seuraa. Juhamatti on juhlinut suomen mestaruutta kolmeen kertaan yhdessä Kärppien kanssa kausilla 2006-07, 2007-08 ja 2013-14. Hänen kaapissaan myös MM-kultaa vuodelta 2011.

Pelicansin apuvalmentaja Pasi Nurmisen parodia tilille kirjoitettiin tiistaina pelaajavahvistus spekulaatioista. Oliko ”Nuuska-Nupella” tieto Juhamatin saapumisesta?

Hyödynnä Optibetin riskitön veto!

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia