VIDEO: Juniorijoukkueen valmentaja hyökkäsi tuomarin kimppuun!

12-vuotiaiden poikien valmentaja turhautui kesken ottelun viime lauantaina ja kävi käsiksi erotuomariin. Nyt välikohtauksesta kuvattu video leviää nopeasti somessa.

Yhdysvaltalaisen juniorisarjan USPHL:n eli United States Premier Hockey Leaguen ottelussa nähtiin viime lauantaina ikävä välikohtaus, kun New Hampshire Junior Monarchsin valmentaja kävi käsiksi erotuomariin. Tunnistamaton valmentaja aloitti rähinän Kingstonissa Massachusettsin osavaltiossa pelatussa ottelussa hänen joukkueen saatua rangaistuksen hieman aikaisemmin. Hetki ensimmäisen suun soiton jälkeen valmentajaa pyydettiin poistumaan aitiosta, mutta hän päättikin astella jäälle.

Välikohtauksesta kuvatusta videosta näkyy kuinka valmentaja hyppää jäälle ja alkaa takomaan erotuomaria nyrkein. Tuomarin kaaduttua jään pintaan valmentaja sylkäisi silminnäkijöiden mukaan hänen naamalleen.

Osa junioreista seuraa tilannetta järkyttyneenä, mutta osaa tilanne näyttää innostavan. Muutama pelaaja kannustaa tappelijoita hakkaamalla mailaa jäänpintaan kuten NHL-tappelussa konsanaan.

-En voi uskoa, että ketään tekee noin tuomarille. Huolestuttavinta tilanteessa ja videossa on se, että osa pelaajista iloitsee tapahtumasta ja antaa kannustusta, kommentoi jääkiekon parissa vuosia toiminut tuomarikoordinaattori Eugene Binda

Mustelmilla ja lievillä ruhjeilla selvinnyt tuomari pystyi jatkamaan ottelun loppuun, mutta valmentajaa ei tulla näkemään koskaan ainakaan kyseisen joukkueen käskijänä, sillä joukkueen tiedotteen mukaan hänet on erotettu tehtävästä eikä hänellä ole enää asiaa New Hampshire Junior Monarchsin toimintaan.

– Emme voi hyväksyä tälläistä. Kaikki mitä hän teki oli väärin ja siihen ei selitykset auta. Hän ei tule koskaan valmentamaan Monarcheissa ja tuskin myöskään Yhdysvaltain kiekkopiireissä muutenkaan, kommentoi apuvalmentaja Tony Dalessio.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia