Juventus ja Tottenham sopineet Dybalan siirrosta

Dybalan siirto Manchester Unitediin meni puihin, mutta Tottenhamin kanssa onnistuu! Hinnaksi tuli reilut 64 miljoonaa puntaa.

Paulo Dybala, Argentiina

Argentiinalainen Paulo Dybala on siirtymässä Juventuksesta Tottenhamiin. Seurat ovat sopineet siirtosummaksi 64,4 miljoonaa puntaa, kertovat uutiset.

Dybala oli jo siirtymässä Manchester Unitediin, mutta tämä kauppa meni lopulta puihin. ManU ja Torinon Vanha Rouva olivat jo sopineet kaupoista, jossa Romelu Lukaku olisi osana siirtoa tullut Manchesterista Juventukseen. Siirron esteeksi tulivat lopulta epäselvyydet Dybalan kuvaoikeuksista sekä miehen 350 000 punnan viikkopalkkavaatimus. Ilmeisesti Dybala ei myöskään ollut kovin halukas lähtemään Manchesterin dinosaurukseen kokemattoman Ole Gunnar Solskjaerin manageroitavaksi.

Pochettino kelpaa

Tottenhamin ja Juventuksen välillä kauppa on jo selvä, mutta Dybalan henkilökohtaiset vaateet ovat vielä sopimatta. Siirtoa edesauttaa se, että 25-vuotias Dybala on uutisten mukaan suostuvainen Mauricio Pochettinon komentoon.

Unitedin manageri Solskjaer taas ei ole enää kiinnostunut Dybalasta, koska OG:n politiikkana on ottaa ManU:n joukkueeseen vain sellaisia pelaajia, jotka haluavat sitoutua hänen projektiinsa Old Traffordilla. Mitähän tämä tarkoittaa Paul Pogban ja Alexis Sanchezin kohdalla?

Dybalan siirto pos Juventuksesta on hyvin odotettu. Mies jäi pahasti Cristiano Ronaldon varjoon, ja kovin usein uransa parhaita vuosia pelaava Dybala istui Juventuksessa vaihtopenkillä. Dybala on ollut kokonaan sivussa Juventuksen kahdesta viime harjoitusottelusta. Tämä varmasti on enteillyt tulevaa siirtoa.

Tottenhamissa Dybala voisi saada hienon uuden alun uralleen. Spursilla on uusi, komea stadion. Tarjolla on Mestareiden liigan pelaamista sekä edelleen lupaava ja kovatasoinen joukkue. Tottenhamissa Dybala saisi ruokkia Valioliigan parasta hyökkääjää Harry Kanea, ja hänen takanaan olisi erinomainen ja nuori keskikenttä, muun muassa Dele Alli sekä uusi mies Tanguy Ndombele.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia