Juventus kaudella 2020/21 - Guardiola, Messi, van Dijk, Jorghinho...

Talvitauko Valioliigassa on ollut toimittajille pitkä, tuopposen ääressä lähtenyt käyntiin melkoiset huhumyllyt!

Juventus-guardiola-van-dijk huhut

 

Juventus isojen spekulaatioiden keskellä

Italian Serie A:ta lähes kymmenen vuotta dominoinut torinolaisseura Juventus on jälleen isojen ja mielenkiintoisten siirtohuhujen keskiössä. Joukkueen pitkäaikainen manageri Max Allegri sai tehdä viime kauden päätteeksi tilaa Maurizio Sarrille kun Allegri ei saanut johdatettua Vanhaa Rouvaa himoittuun Mestarien liigan voittoon asti.

Juventuksen peli on ollut Sarrin aikakaudella paikoin todella tukkoista eikä hyökkäyspeli ole ollut missään nimessä niin lennokasta kuin mitä odotettiin Sarrin aikaisempien Napoli-vuosien perusteella., Juventuksen tulivoimaisesta kokoonpanosta huolimatta. Mustavalkoiset ovat hävinneet kolmesta edellisestä Serie A ottelusta kaksi. Sekä Verona että Napoli ovat kukistaneet Juven kahden viikon sisään lukemin 2 – 1, mikä on saanut liikkeelle isot huhut sekä pelaaja, että valmentajasiirroista!

Pep Guardiola Juventukseen, taas kerran?

Useat lehdet julistavat viime keväänä jo 100% varmana tietona managerivelho Pep Guardiolan siirrosta Juventukseen. Kuten me kaikki tiedämme, tämä siirto ei toteutunut. Juventus-pomo Andrea Agnelli on kuitenkin iso Pep-fani ja kunniahimoinen italiaano. Serie A on ainoa iso eurooppalainen sarja, jossa Guardiola ei ole valmentanut ja Agnelli on varma, että Guardiola haluaa kokea vielä myös Italian kentät valmentajana. Brittitabloidit ovat sitä mieltä, että Juventus ja Pep Guardiola lyövät kättä ennen ensi kauden alkua.

Pep nappaa Mesiin völjyyn matkalla Torinoon? 

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Virgil van Dijkista Bianconeri?

Vielä uskomattomampi tarina (todennäköisesti tuopin ääressä keksitty) on huhu, jonka mukana Juventus on lähestynyt tulevaa Valioliigan mestarijoukkuetta Liverpoolia toppari Virgil van Dijkin ostolla. Hollantilaisen arvon sanotaan olevan noin 150£ miljoonaa ja tämän Juventus olisi pikkulintujen mukaan valmis maksamaan. On totta että torinolaisten luotettava monivuotinen toppariduo Giorgio Chiellini / Leonardo Bonucci on jo ikääntymässä ja että van Dijk voisi yhdistää Juventuksessa voimansa maajoukkuekaveri Matthjis de Lightin kanssa mutta eiköhän tämän muun muassa Express-lehden uutisoiman tarinan voi todeta olevan sitä itseään.

Liverpool ei halua päästä huippupelajaansa pois

Jorginho takaisin Italian Serie A kentille?

Tämän viikon Juventus-huhuista ehkä realistisempana voidaan pitää Chelsean Italialaisen keskikenttämiehen Jorginhon paluuta Serie A:han. Napolissa sekä Chelseassa yhteisiä vuosia viettänyt manageri Sarri ja Jorginho voivat hyvinkin lyödä hynttyyt yhteen pian Juventuksessa. Jorginhon agentti Joao Santos on puhunut avoimesti Tuttosport-lehdelle, että Jorginho voisi vaihtaa maisemaa kesällä.

”Mitä tahansa voi tapahtua, Jorginholla on 3-vuotinen sopimus Chelseaan mutta voimme harkita lähtöä kesällä. Tämä on hypoteettista mutta voimme kuunnella tarjouksia Italiasta, Ranskasta tai muualta Eglannista. Ehkä Juventuksesta? Me emme sanoisi tilanteen tullen Ei Italian suurimmalle seuralle.”

Lausunnot vaikuttavat siltä, että aloite on lähtenyt suoraan italialaispelaajalta ja ilmoille on heitetty täky johon torinolaisten odotetaan käyvän kiinni.

  • Lue myös vihje ja katso miten näet ilmaisen live-streamin otteluun:

Coppa Italia: AC Milan – Juventus 13.02.2020 Klo 21.45

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia