Juventus on uusi huhumagneetti - Mbabbe ja Rashford kohta Torinolaisia?

Täydentyykö mustavalkoisten kokoonpano jollakin näistä nimistä?
Juventus logo

Seria A:ssa tuhoisaa jälkeä vuosikaudet tehnyt torinolaisseura Juventus teki viime kesänä jattikaappauksen kun seura hankki riveihinsä monta kertaa maailmanparhaaksi jalkapalloilijaksi valitun Cristiano Ronaldon.

Perinteikäs italialainen seura on ollut voittamaton jo vuosia Italiassa ja myös Mestarien liigassa on tullut hyvää menestystä. Tästä huolimatta Juventus on saanut olla suhteellisen rauhassa villien pelaajahuhujen suhteen, toisin kuin muut seurat kuten Real Madrid, PSG, Barcelona, Bayern München ja isot Valioliigajoukkueet. Nyt lehdet ovat kuitenkin alkaneet viedä myös Vanhaan Rouvaan pelaajia oikein urakalla. Ilmeisesti Ronaldon mukaan tulo on nostanut seuran kiinnostusta mediassa.

Italialaismedia Tuttosportin mukaan Juventus on tällä hetkellä jahtaamassa nuorta tykkiä Kylian Mbappea hyökkäykseen Cristiano Ronaldon rinnalle. 19 – vuotiaan Mbappen hintalappu on tällä hetkellä 180 miljoonaa euroa. Italialaisten mukaan Juve olisi kuitenkin valmis käyttämään jopa enemmän rahaa saadakseen ranskalaisen riveihinsä. Tämä kuitenkin tarkoittaisi, että seuran pitäisi myydä sekä Paulo Dybala että Mario Mandzukic välttääkseen taloudelliset ongelmat.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Brittilehti Timesin mukaan Juventus on vahvistamassa hyökkäystä ihan eri kaverilla kuin ranskalaisella Mbappella. Tämän lehden tietojen mukaan Juventus havittelee, niin ikään nuorta tähteä, Manchester Unitedin Marcus Rashfordia. Lehti kertoo, että Juventus otti Rashfordin tarkkailun alle sen jälkeen, kun manchesterilaisseura haki Mestarien liigassa 2 -1 vierasvoiton Torinosta. Eikä tässä vielä kaikki, myös Rashfordin joukkuekaveria maalivahti David De Geaa ollaan viemässä Torinoon ja Paul Pogban lausunnot ”Torino on kotini” ovat luettu ranskalaisen haluksi palata mustavalkopaitaan. Juventus on siis tyhjentämässä koko ManU-pajatson?

Muita eri lehtitietojen perusteella Juventukseen tammikuussa tai kesällä siirtyviä pelaajia: Christian Eriksen, Aaron Ramsey sekä Matthijs de Ligt.

Mitä sinä luulet, kuka on seuraava Bianconeri?

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia