Juventus-tähdet Dybala, Cancelo, Mandzukic ja Rugani yhdistetty huhuhuissa Valioliigaan

Valioliigan siirtoikkuna sulketuu tämän viikon torstaina. Suurseurat yrittävät vielä repiä kaneja hatusta viime hetkillä.

Valioliigan siirtoikkunassa kuhinaa

Valioliigakausi alkaa tämän viikon perjantaina 09.08.2019 sarjanavausottelulla Liverpool – Norwich City. Viimeiset päivät ennen kauden alkua ja Valioliigan siirtoikkunan sulkeutumista ovat kiireistä aikaa eri seurojen toimistoilla. Vieläkö nähdään isoja pelaajahankintoja? Painetaanko paniikkinappulaa ja ostetaan vain joku koska voidaan vai ovatko kokoonpanot jo valmiit? Veikkaussivut.com seuraa tilannetta suurennuslasilla torstaihin asti.

Paulo Dybala ei halua lähteä – ManU:n lisäksi Tottenham kiinnostunut argentiinalaisesta

Italiasta ja Englannista kantautuvien tietojen mukaan useat eri Valioliigaseurat ovat pari päivää ennen siirtoikkunan umpeutumista aktiivisesti ainakin neljän eri Juventus-pelaajan perässä.

Torinolaisten ihmelapsi Moise Kean siirtyi jo aiemmin Evertonin riveihin ja Paulo Dybalan diiliä Manchester Unitedin kanssa pidettiin hetken jo varmana. Argentiinalainen ei kuitenkaan halunnut siirtyä pois Juventuksesta mistään hinnasta ja tämä sopimus on tällä hetkellä unohdettu. Tästä huolimatta Tottenham Hotspursin on nyt kerrottu avanneen keskustelut Dybalan siirrosta. Seuraavat 48h tuntia näyttävät jääkö 25 – vuotias keskikenttäpelaaja Torinoon vai ei.

Joao Cancelo siirtyy Manchester Cityyn

Juventus on tehnyt Dybala-saagan keskellä kaikessa hiljaisuudessa kauppoja myös toisen Manchesteriläisseuran Cityn kanssa. Torinolaiset ovat myyneet oikean laitapakkinsa Joao Cancelon Manchester Citylle. Kaupassa Citystä Italiaan liikkuu Danilo sekä 30 miljoonaa euroa. City maksaa Cancelolle noin 5 miljoonaa per kausi, sopimuksen kestosta ei ole vielä varmuutta. Nopea laitapakki oli Pep Guardiolan kiikarissa jo viime tammikuussa mutta silloin kaupat eivät toteutuneet. Muutamien arvioiden mukaan Guardiola saattaa hyödyntää hyökkäävää portugalilaista puolustuksen sijaan keskikentän laitalinkkinä. Seurojen ilmoitus kaupasta odotetaan tapahtuvan keskiviikkona.

BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt

Mario Mandzukic Manchester Unitediin?

Manchester Unitedilla on tällä hetkellä kova hinku päästä eroon hyökkääjästään Romelu Lukakusta. Belgialaista yritettiin Red Devilsin toimesta osaksi Paulo Dybala kauppaa mutta se kariutui ja nyt Lukaku treenaan kotimaassaan Anderlechtin kanssa. Miehen yhdeksi korvaajaksi on kaavailtu MM-finaalissakin maalin iskenyttä kroatia Mario Mandzukicia. Juventus-fanien suosikkitaistelijaksi noussut Super-Mario on hinnoiteltu 10 – 15 miljoonan euron arvoiseksi. Huhujen mukaan ManU olisi valmis tekemään Mandzukicin kanssa 2 – 3 vuoden mittaisen sopimuksen 6milj€/per kausi.

Daniel Rugani lähtemässä Matthjis de Ligtin tieltä Valioliigaan

Juventus hankki pian kesän siirtoikkunan aukeamisen jälkeen yhden pelaajamarkkinoiden halutuimman nuoren tähden Matthjis de Ligtin. Hollantilainen edusti viime kaudella Ajaxia ja oli joukkueensa puolustuksen ehdoton johtohahmo. 19 – vuotiaan topparin siirtyminen Torinoon tarkoittaa sitä, että Juventuksessa jo kuusi kautta viettäneen 25 – vuotiaan Daniele Ruganin tie vakituiseen avauskokoonpanoon näyttää seuraavien kausien osalta mahdottomalta. Rugani on vuosia joutunut olemaan nokkimisjärjestyksessä Chiellini, Barzagli, Bonucci osaston takana ja nyt uudet kaverit tulevat vasemmalta ohi. Chelsea oli viime kesänä todella kiinnostunut Ruganista mutta siirto jäi tuolloin toteutumatta. Nyt miehen seurassa on peräti kolme eri seuraa, kun Wolwerhampton on tarjonnut pelaajasta 30 miljoonaa euroa. Lisäksi Arsenal olisi kiinnostunut miehen lainaamisesta mutta Juventuksen taloudenpidon kannalta seura suosii myymistä. Vähemmän yllättäen Manchester United on liitetty myös Ruganiin Eric Baillyn loukkaantumisen jälkeen.

Muista! Valioliiga Fantasy!

Ilmainen fantasypeli, virallisen tahon tuottama Premier League Fantasy alkaa jälleen 9.8.2019. Jos olet aikeissa osallistua tällä kaudella kisaan, käy heittämässä oma joukkueesi myös Valioliiga Suomi -ryhmään, sinne pääset koodilla o2703a -> Tutustu! Fantasy Premier League

Samalla voit käydä liittymässä Valioliiga Suomi – Facebook-ryhmään, jossa perataan jo tulevaa kautta! Ohessa rautalankaversiota miten tätä koukuttavaa peliä pääsee pelaamaan!

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia
BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt