VIDEO: Juventus 4-1 voittoon Udinesesta, Ronaldo ohitti Pelen!

Sunnuntaina 3. tammikuuta pelattiin Serie A ottelu Juventus - Udinese. Cristiano Ronaldo osui kahdesti ja rikkoi Pelen ennätyksen!

Cristiano Ronaldolle kaksi maalia

Serie A seura Juventus jäi joululomille todella pateettisen esityksen päätteeksi kun joukkue hävisi juuri ennen taukoa 22. Joulukuuta kotonaan Fiorentinalle peräti 0-3. Ensimmäisen kauden päävalmentaja Andrea Pirlo lupasi ennen sunnuntaina 3. tammikuuta pelattua ottelua että nyt alkaa taistelu ja joukkueen peli-ilme tulee olemaan täysin erilainen kuin tauolle jäädessä. 41-vuotiaan valmentajan sanoissa oli ilmeisen paljon katetta sillä joukkue murskasi vuoden 2021 ensimmäisessä ottelussa Udinesen pikkuseeprat (Le Zebrette) peräti 4-1. 

Ottelun ilmiömäisimmistä esityksestä vastasi portugalilainen supertähti Cristiano Ronaldo joka osui ottelussa kahdesti. Maalit olivat miehen seurajoukkueuran osumat 757 sekä 758. Ronaldo nousi näillä osumilla kaikkien aikojen maalitilastossa sijalle ohi legendaarisen brassipelaaja Pelen (joka on tosin väittänyt tehneensä Santosissa yli 1000 maalia sen jälkeen kun Messi ja Ronaldo on rikkonut miehen ennätyksiä…)  

Ronaldo itse on ilmoittanut tavoitteekseen 800 maalin rajanpyykin rikkomisen urallaan. Tuon rajanpyykin jälkeen CR7:lla olisi enää viisi maalia matkaa kaikkien aikojen tilastoykköseen itävaltalaistshekkiläiseen Josef Bicaan jonka nimissä on 805 virallista maalia.  

Myös Paolo Dybala osui

Juventuksen kannalta oli myös varsin positiivista että joukkueen argentiinalainen pelaaja Paolo Dybala osui pitkästä aikaa maalipuiden väliin. Dybala on ollut paljon siirtohuhujen kohteena eikä miehen peli ole luistanut syyskaudella. Osuma tiputti varmasti pienen apinan kymppipaidan harteilta vaikka ottelun ratkaisun kannalta lisäajalla syntynyt maali oli merkityksetön.  

Lunasta 100€ bonus!
Pelaa nyt

 Juventus – Udinese 3.1.2021 Klo 21:45

Alla ottelun kaikki maalit sekä tilastot:

⚽ Cristiano Ronaldo (31min)

⚽ Federico Chiesa (49min)

⚽ Cristiano Ronaldo (70min)

⚽ Marvin Zeegelaar (90min)

⚽ Paolo Dybala (90+3min)

 

  • Pallonhallinta: Juventus 60% – Udinese 40% 
  • Maalintekoyritykset: Juventus 13 – Udinese 8
  • Laukaukset kohti maalia: Juventus 10 – Udinese 7 
  • Vapaa potkut: Juventus 8 – Udinese 15
  • Kulmapotkut: Juventus 7 – Udinese 1
  • Maalivahdin torjunnat: Juventus 6 – Udinese 6
  • Keltaiset kortit: Juventus 3 – Udinese 0 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia