JYP:n tähtipelaajaa kärysi ratista ennen

pelaajasopimuksen purkua?

Jyväskyläläisen liigaseuran JYP:n tähtihyökkääjä Michel Miklikin kerrotiin aiemmin viime viikolla jättävän hurrikaanipaidat. Slovakialaisen tähtipelaajan lähtö tuli melkoisena uutispommina, koska 35-vuotias konkari otettiin syyskaudella ilolla vastaan seuraan niin toimiston kuin kannattajien toimesta. Seura ja pelaaja eivät tiedottaneet siirron syistä, vaan selittävät asian olevan ”henkilökohtainen”. Salaisuuksien verho on nyt kuitenkin aukeamassa.

Sanomalehti Keskisuomalainen on kertonut tänään internet-sivuillaan, että slovakialaista Michel Miklikiä epäillään rattijuopumuksesta. Lehden saamien tietojen mukaan mies jäi kiinni alkoholin vaikutuksen alaisena autonratista viime viikon maanantaina, päivää ennen JYP:n CHL:n välierien avausottelua Trineciä vastaan.

Ilmeisesti tämän tapauksen seurauksena miestä ei nähty lainkaan tiistaina ottelun kokoonpanossa, ja keskiviikkona jo tiedotettiinkin seuran ja pelaajan purkaneen sopimuksensa yhteisymmärryksessä. Keskisuomalainen yritti saada tiedoilleen vahvistusta Sisä-Suomen poliisilaitokselta, mutta poliisi ei ole suostunut kommentoimaan asiaa millään muotoa.

Viime kaudella JYPissä mahtavat seitsemän maalia 11 pelin iskenyt Miklik ei päässyt todellisuudessa missään vaiheessa tätä kautta edelliskauden tasolle. Kokenut hyökkääjä teki 17 Liiga-pelissä vain yhden maalin ja viisi tehopistettä.

Linkki Keskisuomalaisen alkuperäiseen uutiseen. (Vain tilaajille)