Kalidou Koulibaly Liverpooliin korvaamaan Virgil van Dijk?

Liverpoolin keskuspuolustaja Virgil van Dijk loukkasi Everton -ottelussa polvensa. Sairasloma on pitkä ja nyt joukkue joutuu ostoksille.

van Dijk sivussa 7-8 kuukautta

Valioliigan hallitseva mestari ja suurseura Liverpool koki kovan takaiskun edellisellä ottelukierroksella, kun punaisten tähtitoppari Virgil van Dijk loukkaantui yhteentörmäyksessä Everton-maalivahti Jordan Pickfordin kanssa. Merseysiden derbyä ei ehditty pelata kuin 11. minuuttia ennen alla olevaa törmäystä, jonka seurauksena hollantilaispelaajan polvi hajosi ja loppukausi meni pakettiin:

Kalidou Koulibalya Napolista Liverpooliin? 

Englannissa huhuillaankin nyt, että Liverpool on erittäin kiinnostunut tekemään uuden topparihankinnan tammikuun siirtoikkunassa. Serie A seura Napolin senegalilaista keskuspuolustajaa Kalidou Koulibalya pidetään yhtenä maailman parhaana topparina, jota on jo useamman vuoden huhuttu sekä Valioliigaan että La Ligaan. Nyt kohta 30-vuotiasta ja 90 miljoonan miestä ollaan tuomassa Anfield Roadille.

Liverpool on ollut Napoli-topparin perässä jo mm. vuonna 2017: 

Entinen Liverpool-keskikenttä Don Hutchison pitää siirtoa varsin järkevänä ratkaisuna. ” Liverpool tarvitsee uuden muurin puolustukseensa, mikäli se haluaa uusia Valioliigatittelinsä nyt kun sekä van Dijk että Allisson ovat poissa pelistä. Koulibalya korvaisi van Dijkin loistavasti ja kun hollantilainen vihdoin palaa kentälle niin Liverpoolilla olisi ehdottomasti Valioliigan paras topparikaksikko”

Liverpool on päästänyt kahdessa edellisessä ottelussa yhteensä yhdeksän maalia. Tiistaina 21. lokakuuta pelattavassa Ajax – Liverpool ottelussa puolustaja Joe Gomez oli kokoonpanon ainoa terve perinteinen toppari. Homma kuitenkin toimi kun Pool nollasi Ajaxin.  Koulibalyan lisäksi Liverpooliin ovat yhdistetty Brightonin puolustaja Ben White sekä RB Leipzigin Dayot Upamecano.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia