Kanada dominoi MM-kisoissa - Seuraavaksi vastassa Suomi!

Miten Suomen pikkuleijonien käy kun se kohtaa Kanadan punakoneen? Vaahteralehdet myöhensivät eilen Sveitsin, katso kaikki kymmenen maalia!

Kanada mahtivireessä U20 MM-kisoissa!

Kanadassa on parasta aikaa käynnissä jääkiekon nuorten maailmanmestaruuskilpailut ja kisojen suurin ennakkosuosikki, isäntämaa Kanada, on aloittanut turnauksen todellisella dominoinnilla. Nuoret vaahteralehdet ovat pelanneet nyt kolme ottelua voittaen ne kaikki yhteismaalein 29 – 3.

  • 27.12.2020 Saksa 2 – 16 Kanada
  • 28.12.2020 Slovakia 1 – 3 Kanada
  • 30.12.2020 Kanada 10 – 0 Sveitsi

Viimeisin ottelu alppimaata vastaa oli melkoinen näytös. Kanada myllytti ottelussa peräti 52 laukausta kohti Sveitsin maalia ja maalivahti Noah Patenaudea. Toisessa päässä kenttää Kanadan maalivahti Quinton Byfield nappasi nollapelin vain 15 torjunnalla ja ansaitsi näin pelin parhaan pelaajan palkinnon yhdessä Sveitsin kapteenin Simon Knakin kanssa. Alla ottelun maalikimara kokonaisuudessaan:

Suomi – Kanada 01.01.2021

Kanadalla on alkulohkossa jäljellä enää yksi ottelu ja se on erittäin mielenkiintoinen kamppailu Suomen pikkuleijonia vastaan. Tämä ottelu pelataan Uudenvuodenaattona ja ottelussa saattaa hyvinkin olla panoksena lohkovoitto, mikäli Suomi kaataa 30.12 omassa alkusarjan kolmannessa ottelussa Slovakian. Lue ennakkoasetelmat Suomi – Slovakia otteluun täältä ja nappaa alta mukavat 50€ arvoiset ilmaisvedot MM-kisakarkeloihin!

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia