Kane Real Madridiin? Ronaldo pistää vastaan

Real Madrid haluaisi Harry Kanen, Zidane tahtoisi nuoren britin Benzeman tilalle. Tämä ei käy Ronaldolle, sillä hän haluaa olla uusi Benzema.

Real Madridin kausi uhkaa mennä pilalle, manageri Zizou Zidanen työ on vaarassa, joukkue suunnittelee mittavia vahvistuksia … mutta Ronaldo pistää hanttiin.

Englantilainen Mirror kirjoittaa, että Real Madridin leirissä on kaavailtu Tottenhamin Harry Kanesta joukkueen uutta kärkimiestä surkeasti pelaavan Karim Benzeman korvaajaksi. Benzema on osunut tällä kaudella vain kerran. Siirto käy hyvin järkeen, ja Zidanekin kovasti haluaisi Kanen Madridiin, mutta tämä ei Cristiano Ronaldolle käy. Ronaldo on sitä mieltä, että hänestä tulee Real Madridin uusi keskushyökkääjä, ja seuran olisi hankittava Chelseasta Eden Hazard hoitamaan tarjoilut.

Ronaldon vire on tällä kaudella ollut pahasti laskusuunnassa. Hän on tehnyt tällä kaudella La Ligassa vasta yhden maalin. Ikä alkaa ajaa Ronaldon ohi. Hän ei enää ehdi samalla tavalla keskikentältä hyökkäyksien kärkeen kuten ennen. Kärkimiehen paikalta olisi lyhyempi matka maalipaikoille.

Mirror kirjoittaa espanjalaisen julkaisun Diario Golin kertovan, että Ronaldo on käyttänyt kaiken vaikutusvaltansa Realissa estääkseen Kanen tulon Santigo Bernabeulle. Ronaldon mielestä Kane on myös yliarvostettu. Realin presidentille Florentino Perezille on espanjalaisten mukaan kerrottu, että Ronaldo on sitä mieltä, että Kane ei ole ollenkaan hintansa väärti.

Harry Kane on kyllä tällä kaudella ollut taas loistava. Hän on pelannut kauden alun jälkeen 14 ottelua, joissa hän on tehnyt 13 maalia. Mestareiden liigassakin Kane on osunut viisi kertaa. Kane on vasta 24-vuotias, viisi vuotta Karim Benzemaa nuorempi. Espanjalaisten lehtien mukaan Real Madrid olisi kuitenkin jo neuvotellut Kanen ostosta viikkokaupalla englantilaisten kanssa. Gareth Balenkin nimi on ollut esillä osana siirtoa. Kuinkahan kauan seura joutuu neuvottelemaan ikääntyvän tähtensä Ronaldon kanssa?

Espanjalaisten uutisten mukaan Kanen hinta olisi nyt 80 miljoonaa euroa, mutta se kyllä taitaa olla kovin optimistinen arvio. Manchester United maksoi Romelu Lukakusta kesällä 102 miljoonaa euroa, ja tokihan Kane on arvokkaampi pelaaja.

Myös Atletico Madridin Antoine Griezmannin nimi on ollut esillä Real Madridin yhteydessä. Griezmannin hinta olisi 100 miljoonaa euroa, ja Realia kyllä kiinnostaisi päihittää Barcelona Griezmannin hankinnassa.

Muita nimiä, jotka on mainittu Real Madridin ostokohteina ovat Bayern Munchenin puolalainen Robert Lewandowski, Juventuksen argentiinalaiskärki Paulo Dybala sekä Valencian Goncalo Guedes.