Karjala-turnaus pelataan kuplassa!

Karjala-turnaus pelataan tänä syksynä amerikkalaiseen tapaan kuplassa. Neljän maan joukkueet testataan, laitetaan turnaushotelliin, eikä kuplasta poistuta.

jääkiekko, Suomi, Karjala-turnaus

Leijonat saavat pelata kunnon maaotteluita tänäkin vuonna. Karjala-turnaus järjestetään poikkeusluvalla Helsingin Hartwall Arenalla marraskuun alkupuolella.

Entiseen tapaan turnauksessa ovat mukana Euroopan neljä suurinta kiekkomaata, Suomen lisäksi Ruotsi, Venäjä ja Tsekki.

Karjala-turnaus pelataan USA:sta tutulla kuplamallilla. Pelaajat, valmentajat ja muu joukkueiden henkilökunta sekä erotuomarit testataan ennen turnauksen aikana ja turnauksen kestäessä, jos tarve vaatii. Ulkomailta tulevat joukkueet testataan ensin jo kotimaissaan ennen lähtöä. Matka sujuu yksityiskoneilla.

Ensimmäisen Suomessa tehtävän testauksen jälkeen joukkueet eristetään kuplaansa, ennaltamäärättyyn hotelliin, joka on tarkoitettu vain turnausväelle. Matkustus Helsingissä tapahtuu vain ennaltamäärätyillä kulkuvälineillä.

Joukkueet ovat myös sitoutuneet siihen, että turnauksen aikana pysytään Hartwall Arenalla, hotellissa ja sen välittömässä läheisyydessä. Kaupungille ei lähdetä.

Matsien jälkeiset haastattelut hoidetaan verkon kautta.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Katsojiakin Suomen matseihin

Nykyisen suunnitelman mukaan Suomen peleihin voidaan ottaa katsomoon Suomen viranomaisten antamalla poikkeusluvalla 4500 katsojaa sekä aitioiden katsojat. Kaikki muut matsit pelataan ilman yleisöä.

Turnauksen televisiointikin on jo järjestyksessä. TV5 ja DPlay näyttävät ottelut kotisohville.

Otteluohjelmakin on jo julkaistu:

Torstai 5.11.2020
18.30 Venäjä–Suomi
Tšekki-Ruotsi pelataan Tšekissä

Lauantai 7.11.2020
13.30 Ruotsi–Venäjä
17.30 Suomi–Tšekki

Sunnuntai 8.11.2020
13.30 Tšekki–Venäjä
17.30 Suomi–Ruotsi

Suomi on Karjala-turnauksen kaikkien aikojen menestynein maa 12 voitolla. Viime kauden turnauksen vei Tsekki ja Suomi oli kakkonen. Viimeksi Suomi on voittanut kaudella 2017-2018.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia