Kasperi Kapanen siirtohuhujen pyörteissä

Toronto Maple Leafsilla on ruuhkaa hyökkäyspäässä ja monet seurat ovat Kasperi Kapasen perään. Joko vaahteralehdet vetävät liipaisimesta?

Kasperi Kapanen, Toronto

Toronto Maple Leafsin hyökkäysosastolla on kärsitty loukkaantumisista, kun Mitch Marner taittoi jalkansa samoihin aikoihin marraskuussa Trevor Mooren teloessa olkapäänsä ja näiden lisäksi Andreas Johnsson rikkoi jalkansa blokatessaan laukausta joulukuun alussa. Kolmen pelaajan loukkaantuminen on tietenkin tuonut eteen uuden tilanteen, jossa vaahteralehtien on tarvinnut nostaaa pelaajia AHL:n puolelta NHL-rosteriin. Toronto Marliesin puolelta ovat nousseet Nic Petan, Pontus Aberg, Martin Marincin sekä Pierre Engvall. Näistä etenkin ruotsalainen Engvall on lunastanut paikkansa tehoillen 15 ottelussa 7+9=16. Myös muita pelaajia on noussut esiin ja he ovat osoittaneet kykynsä pärjätä NHL-tasolla. Leafsilla on edessä vaikeita päätöksiä, kun Moore sekä Johnsson palaavat joulun jälkeen terveenä kaukaloon.

Dmytro Timashow, Frederik Gauthier tai edellä mainittu Moore voisivat olla pelaajia joista luopua, mutta GM Kyle Dubas haluaa harkita seuraavia siirtoja tarkasti. He tarvitsevat siniviivalle vahvistusta, joten Dubas miettii varmasti, että kuka hyökkääjä tarjoaisi enemmän vaihtoarvoa kuin edellä mainitut? (artikkeli jatkuu Kappanatorin kuvan jälkeen)

https://www.instagram.com/p/B5lJg1KgKFR/

Myös The Athletic lehden James Mirtle uskoo, että Leafs etsii juurikin sellaista vaihtoa, jossa he saisivat puolustajan vaihdossa itselleen. Mirtlen mukaan usea NHL-seura on Kasperi Kapasen perään ja mahdollisia kauppoja tullaan hieromaan lähiaikoina.

-Erityisesti Kasperi Kapanen on pelaaja jonka perään monet joukkueet tällä hetkellä ovat. Edmonton on heikko hyökkäyspäässä ja tässä saattaa olla ratkaisu, Mirtle raportoi.

Kapasen siirto ei ainoastaan auttaisi hyökkäyspään ruuhkan kanssa, vaan antaisi myös arvokasta tilaa palkkakattoon ja mahdollistaisi täten joukkueen ongelmakohtien korjaamisen.

-Kapanen – puolustajaan kauppa saattaa olla nyt fiksuin. Toronto sekä Edmonton pelaa vastakkain lauantaina ja Edmonton voisi luopua esimerkiksi puolustaja Adam Larssonista, Mirtle jatkoi perjantaina.

Larsson on tärkeä osa Edmontonin siniviivaa, joten ovatko he valmiita luopumaan pelaajasta, josta he maksoivat vuonna 2016 kovan hinnan Taylor Hallin muodossa? Onko Oilers valmis luopumaan tärkeästä puolustajasta syventääkseen kapeaa hyökkäysosastoa?

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia