Katso Irlanti - Suomi klo 19.00 ilmaiseksi TV:stä - Avaa ilmainen live stream!

Suomen jalkapallomaajoukkue Huuhkajat palasi kansainvälisiin peleihin torstaina. Tuolloin tuli tappio Walesille mutta miten käy Irlantia vastaan? Haluatko katsoa matsin ilmaiseksi? Näin se tapahtuu!

Huuhkajat, Hradecky

Suomen jalkapallomaajoukkue Huuhkajat pelaa sunnuntaina 06.09.2020 UEFA Nations Leaguen vierasottelussa irlantia vastaan! 

Irlanti – Suomi kerää väkeä TV:n ääreen

Loistavat kaksi edellistä kansainvälistä kautta pelanneet Huuhkajat kiinnostavat tällä hetkellä isosti suomalaisia penkkiurheilijoita. Sunnuntai-iltana klo 19:00 alkaen keräännytään sataprosenttisen varmasti ympäri Suomi neidon kupeita jännittämään Huuhkajien otteita kun sinivalkoiset pelurit vierailevat Irlannin maajoukkueen kotiluolassa Aviva Stadiumilla Dublinissa.

Suomi lähtee vieraspeliin allaan 0-1 tappio Walesille torstai-illalta. Nyt maistuisi voitto ennen lokakuun seuraavia kamppailuita! Katso ottelu, näe Suomen parhaat pelaajat ja jännitä miten Huuhkajat pärjäävät FIFA rankingin #34:sta vastaan!

Ilmainen live stream ruusuvuori

Irlanti – Suomi ottelu suorana live streamina

Huuhkajien kaikki maaottelut näkyvät Suomessa Viasatin maksukanavilla sekä Viaplay-palvelun kautta. Edellä mainituilla tahoilla on yksinoikeus näyttää Suomen jalkapallomaajoukkueen pelit kotimaassamme. Jos sinulla on kyseiset maksulliset palvelut käytössä niin voit katsoa Irlanti – Suomi ottelun helposti näiden palveluiden kautta.

Mikäli et kuitenkaan omista kumpaakaan näistä palveluista niin ei hätää! Viasatin ja Viaplayn emoyhtiö MTG Nordic Entertainment on päättänyt tehdä todellisen suomalaisen urheilukulttuuriteon ja toimittaa huippu tärkeän karsintaottelun ilmaiseksi Viafree nettipalvelun kautta! Nyt jokaisella suomalaisella on mahdollisuus olla hetkessä mukana kun Huuhkajat palaa tositoimiin ensimmäistä kertaa EM-kisapaikan ratkeutta.

Voit siirtyä täysin ilmaisen Viafree-palveluun pariin tästä.