Katso kuvat: NHL-tähdet Halloween-asuissa!

On taas se aika vuodesta, nimittäin Halloween!

Jälleen kerran NHL-jääkiekkoilijat ovat tästä juhlasta varsin innostuneita. Internetin ihmeellisessä maailmassa onkin julkaistu paljon kuvia kivenkovista ammattilaiskiekkoilijasta naamaisvetimet päällään. Tässä muutama poiminto parhaista puvuista kiekkotähtien yllä. Osa kuvista on tuoreita osa jo hieman vanhempia. Nauttikaa ja ottakaa mallia omiin koronakauhubileisiin!

Auston Matthews & Morgan Rielly

Alla Toronto Maple Leafsin pelaajakaksikko Auston Matthews sekä Morgan Rielly. Duo on rock-vetimissä ja valmis vetämään Queen covereita suurella stadionilla!

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Don’t stop me now ??? #happyhalloween

Henkilön Auston Matthews (@austonmatthews) jakama julkaisu

Brooks Laich & Andre Burakovsky

Yksi kaikkien aikojen animaatioelokuvista on ehdottomasti legendaarinen Toy Story. Woody ja Buzz ovat varmasti tunnettuja hahmoja ympäri maailman, joten ei ole ihme, että Brooks Laich ja Andre Burakovsky ovat päätyneet näihin roolihahmoihin.

Matt Duchene

Vuonna 1991 syntynyt Matt Duchene on varmasti nähnyt pienenä poikana Väiski Vemmelsäären sekä Michael Jordanin tähdittämän Space Jamin. No mikäpä siinä, tämä asu rokkaa kyllä vaikka mitkä Halloween-juhlat!

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Brad Marchand

Toimituksen oma suosikki on tässä! Brad Marchand ja Eleven roolihahmo Stranger Things Netflix-sarjasta.

Connor McDavid

Edmonton Oilersin suurin tähti Connor McDavid taitaa olla joulunystävä vai sanotaanko että paremminkin joulunvihollinen? Tulitukea Grinch McDavidille miehen tyttöystävä.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

The Grinch steals #Halloween

Henkilön Connor McDavid (@mcdavid97) jakama julkaisu

Trio Dallas Stars

Tässä melkoinen velikultien kolmikko. Dallas Stars pelaajat Tyler Seguin, Jamie Benn sekä Alex Radulov. Ensi kerralla Tupu, Lupu ja Hupu?

Max Domi

Ensi kaudesta alkaen Columbus Blue Jacketsissa pelaava Max Domi räväytti viime Halloweenina tällä hienolla Jokeri-aiheisella kasvomaalauksella.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia