Katso Suomi - Irlanti klo 19.00 ilmaiseksi TV:stä - Avaa ilmainen live stream!

Suomen jalkapallomaajoukkue Huuhkajat pelaa tänään Helsinkin Olympiastadioilla kun Suomi isännöi Irlantia! Haluatko katsoa matsin ilmaiseksi? Näin se tapahtuu!

Huuhkajat, Hradecky

Suomen jalkapallomaajoukkue Huuhkajat pelaa keskiviikkona 14.10.2020 UEFA Nations Leaguen kotiottelussa irlantia vastaan! 

Suomi – Irlanti kerää väkeä TV:n ääreen

Suomella on tässä ottelussa mitä mainion mahdollisuus täyteen pistepottiin. Irlannin maajoukkue on juuri nyt pahasti koronaviruksen runtelema ja moni avainpelaaja on poissa kokoonpanosta. Tämän lisäksi vierailla on valtavia vaikeuksia maalinteon kanssa sillä Irlanti vaeltaa jo 300 minuutin mittaisessa maalittomassa putkessa.

Suomi vastaavasti lähtee kotipeliin allaan komea 2-0 voitto Bulgariasta sunnuntai-illalta. Nyt maistuisi toinen voitto putkeen! Katso ottelu, näe Suomen parhaat pelaajat ja jännitä miten Huuhkajat pärjäävät FIFA rankingin #34:sta vastaan!

Ilmainen live stream ruusuvuori

Suomi – Irlanti ottelu suorana live streamina

Huuhkajien kaikki maaottelut näkyvät Suomessa Viasatin maksukanavilla sekä Viaplay-palvelun kautta. Edellä mainituilla tahoilla on yksinoikeus näyttää Suomen jalkapallomaajoukkueen pelit kotimaassamme. Jos sinulla on kyseiset maksulliset palvelut käytössä niin voit katsoa Suomi – Irlanti ottelun helposti näiden palveluiden kautta.

Mikäli et kuitenkaan omista kumpaakaan näistä palveluista niin ei hätää! Viasatin ja Viaplayn emoyhtiö MTG Nordic Entertainment on päättänyt tehdä todellisen suomalaisen urheilukulttuuriteon ja toimittaa huippu tärkeän karsintaottelun ilmaiseksi Viafree nettipalvelun kautta! Nyt jokaisella suomalaisella on mahdollisuus olla hetkessä mukana kun Huuhkajat hakee arvokkaita voittoja ja takaporttia vuoden 2022 MM-kisoihin!

Voit siirtyä täysin ilmaisen Viafree-palveluun pariin tästä.

Suomi – Irlanti myös Neloselta

Keskiviikon Suomi – Irlanti ottelu näkyy myös ilmaiseksi suorana lähetyksenä TV-kanava Nelosella. Nelonen Media on sopinut asiasta Huuhkajien tv-oikeudet tällä hetkellä omistavan NENT Groupin kanssa

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä