Katso upeat piirrustukset - Subban, Marner ja Laine aivan kuin valokuvissa.

Piirtäminen on todellakin taitolaji.

Patrik Laine piirrustus

Piirtäminen on parhaimmillaan todellinen taitolaji jonka täydelliset taitajat ovat harvassa. Jokainenhan meistä ”osaa” piirtää mutta todellisuudessa vain harvoilla on sitä kuuluisaa liitua millä piirtää. Yksi piirustustaiteilija ja artisti joka saa sinut haukkomaan henkeään kuvillaan on neito nimeltä Shannon Ross. Itseoppinut, vain 20 – vuotias, Pittsburgh Penguins fani rakastaa jääkiekko ja piirtämistä. Rossin Instagram-tili on täynnä toinen toistaan mahtavimpia kuvia, ja Pens-fanituksesta huolimatta nainen on tehnyt kunniaa useiden eri seurojen tähtipelaajille.

BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt

Viime vuoden lokakuussa Ross hämmästytti upealla potretilla Nashville Predatorsin puolustajasta P.K. Subbanista. Erityisesti kuvassa olevat upeat yksityiskohdat ovat erittäin makeita ja heijastus visiirissä on huikea!

Tämän vuoden helmikuussa Shannon käänsi katseet Instagram-tililleen Toronto Maple Leafsin nuoren supertähden Mitch Marnerin kuvalla.

Nyt tämä Skotlannissa Glasgowissa majaileva nainen on päättänyt tehdä kunniaa myös suomalaiselle kiekkotaiturille Patrik Laineelle. Harmi että kuva ei ole Laineen partakaudelta mutta on siitä huolimatta näyttävä. Alla kuva ja video kuvan valmistumisesta.

 

Uskotko Subbanin, Marnerin tai Laineen nostelevan tämän kauden päätteeksi Stanley Cup pokaalia? Katso kaikkien tällä hetkellä pudotuspeleihin päässeiden jengien mestaruuskertoimet täältä!

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia