Katso Wales - Suomi klo 21:45 ilmaiseksi TV:stä - Avaa ilmainen live stream!

Suomen jalkapallomaajoukkue Huuhkajat pelaa keskiviikkona 18. marraskuuta mielettömän ison ottelun Walesia vastaan! Haluatko katsoa matsin ilmaiseksi? Näin se tapahtuu!

Huuhkajat, Hradecky

Suomen jalkapallomaajoukkue Huuhkajat pelaa keskiviikkona 18.11.2020 UEFA Nations Leaguen vierasottelussa Walesia vastaan! 

Wales – Suomi kerää väkeä live stream ääreen

Suomi pelaa keskiviikkona todella ison ottelu Walesia vastaan. Ottelussa ei ole enempää eikä vähempää panoksena kuin lohkovoitto sekä nousupaikka seuraavan UEFA Nations League kauden A-liigaan! Lohkovoitto avaisi mahdollisen takaportin MM-kisojen jatkokarsintoihin sekä mukavan 1,5 miljoonan summan Suomen Palloliiton kassaan. Nyt on jälleen ainoa oikea aika huutaa OI SUOMI ON!

Suomi lähtee vieraspeliin allaan komeat voitot Ranskasta sekä Bulgariasta. Nyt maistuisi syksyn viides voitto putkeen! Katso ottelu, näe Suomen parhaat pelaajat ja jännitä miten Huuhkajat pärjäävät Kansojen liigassa vielä tappioitta olevaa Walesia vastaan.

Ilmainen live stream ruusuvuori

Wales – Suomi ottelu suorana live streamina

Huuhkajien kaikki maaottelut näkyvät Suomessa Viasatin maksukanavilla sekä Viaplay-palvelun kautta. Edellä mainituilla tahoilla on yksinoikeus näyttää Suomen jalkapallomaajoukkueen pelit kotimaassamme. Jos sinulla on kyseiset maksulliset palvelut käytössä niin voit katsoa Wales – Suomi ottelun helposti näiden palveluiden kautta.

Mikäli et kuitenkaan omista kumpaakaan näistä palveluista niin ei hätää! Viasatin ja Viaplayn emoyhtiö MTG Nordic Entertainment on päättänyt tehdä todellisen suomalaisen urheilukulttuuriteon ja toimittaa huippu tärkeän Uefa Nations League ottelun ilmaiseksi Viafree nettipalvelun kautta! Nyt jokaisella suomalaisella on mahdollisuus olla hetkessä mukana kun Huuhkajat hakee arvokkaita voittoja ja takaporttia vuoden 2022 MM-kisoihin!

Voit siirtyä täysin ilmaisen Viafree-palveluun pariin tästä.

Wales – Suomi otteluun tarjolla erikoiskohde 100.00 kertoimella!

Iso ottelu on huomioitu myös isosti muun muassa vedonlyöntisivusto Nordicbetillä. (Ruotsalainen) sivusto tarjoaa kell0 21:45 alkavaan jännitysnäytelmään todellisen supertriplan. Kohde sisältää Teemu Pukin maalin, Lukas Hradeckyn rankkaritorjunnan sekä sen, että Suomi pitää palloa ottelussa yli 50-prosenttisesti. Koko komeudelle on lätkäisty komea kerroin 100.00!

Löydät tämän erikoiskohteen Nordicbetin sivulta vasemmasta sivupalkista. Klikkaa ”Erikoiskohteet” -> ”Suomi” -> ”Suomen erikoisvedot”. Katso myös alta muut tarjoukset: 

Wales – Suomi myös Neloselta ja Ruudusta

Keskiviikon Wales – Suomi ottelu näkyy myös ilmaiseksi suorana lähetyksenä TV-kanava Nelosella. Nelonen Media on sopinut asiasta Huuhkajien tv-oikeudet tällä hetkellä omistavan NENT Groupin kanssa.

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä