Katsojalla välähti, tähtipelaajaa nyrkillä päähän

Birminghamin pölvästifanilla kävi älynväläys, mies juoksi kentälle lyömään Aston Villan tähtpelaajaa Jack Grealishia. Grealish myöhemmin teki voittomaalin.

Birmingham vs ASton Villa

Englannissa jalkapallohuligaanit näyttivät sunnuntaina jälleen parasta osaamistaan. Birminghamin ja Aston Villan paikallisottelussa Birminghamin fani Paul Mitchell ryntäsi kentälle kymmenen peliminuutin jälkeen ja löi Villan Jack Grealishia nyrkillä päähän.

Mitchell napattiin nopeasti kiinni ja hänet talutettiin ulos kentältä, todennäköisesti viimeisen kerran. Birmingham on jo antanut Mitchellille elinikäisen porttikiellon peleihin. Birminghamin fanit antoivat Mitchellille suosionosoituksia, kun häntä vietiin pois kentältä.

Ottelun ironiaa oli se, että Villa voitti ottelun 1-0 ja maalintekijä oli juuri iskun saanut Grealish. Kaiken kukkuraksi televisiokuvissa näytti siltä, että Birminghamin kentän toimitsija olisi käynyt tönimässä ja potkaisemassa Grealishia, kun tämä juhli maaliaan. Toimtsijakin katosi pian stadionin uumeniin.

Paul Mitchell on Englannin lehdissä jo todettu idiootiksi. Yhden lapsen isä Mitchell on kavereidensa mukaan ”lihapää” eli ”meathead”. Hän pitää baaria, ja välittömästi miehen typeryyden jälkeen häntä on uhkailtu ja baari on uhattu polttaa.

”Paulin perhe on huolissaan. Me kaikki katsoimme peliä eikä kukaan voinut uskoa, mitä Paul teki. Hän on kovaääninen eikä ollenkaan fiksuimmasta päästä mutta tuo oli kyllä aivan hullua”, eräs Mitchellin ystävä kertoi The Sun -lehdelle.

Tässä Grealish saa MItchellin nyrkistä päähänsä:

Ja tässä Grealish tekee ottelun voittomaalin:

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia