Kawhi Clippersiin, Durant Brooklyniin ja paljon muuta

NBA:ssa supertähdet ovat vaihtaneet seuraa, vastaavaa free agent -ruljanssia ei ole nähty koskaan ennen. NBA:n painopiste on nyt Los Angelesissa.

Kawhi Leonard Clippersiin

NBA:ssa on tehty kesällä suuria pelaajasiirtoja. Useampikin free agentiksi viime kauden jälkeen siirtynyt tähtipelaaja on vaihtanut seuraa.

Viimeisin supertähti, joka jätti seuransa on Toronto Raptorsissa mestaruuden vienyt ja finaalisarjan MVP:ksi valittu laitahyökkääjä Kawhi Leonard. Leonard ei pitänyt kiirettä seuravalintansa kanssa. Lopulta mies jätti Toronton ja muutti nuoruutensa maisemiin Kaliforniaan, Leonardin uusi seura on Los Angeles Clippers.

Clippersistä tuli vuorokauden aikana tulevan NBA-kauden suurin mestarisuosikki. Melkein samalla kellon lyömällä, kun Leonardin siirtyminen Clippersiin julkistettiin, nin seura kertoi hankkineensa Oklahomasta laituri Paul Georgen. Kuusinkertainen All Star -pelaaja George teki viime kaudella 28 pistettä per ottelu, ja tämän lisäksi mies on Leonardin tavoin todella kova puolustaja.

Los Angeles Clippersin kerroin NBA:n tulevaksi mestariksi on nyt Bet365:llä 3.75.

Durant, Irving ja Davis

NBA:n finaalien parhaaksi pelaajaksi keväällä 2017 ja 2018 Kevin Durant vaihtoi myös seuraa. Golden Staten kanssa mestaruuksia voittaut Durant pelaa jatkossa Brooklyn Netsissä. Aivan hetkeen Durantia ei kuitenkaan nähdä kentällä. Hän loukkasi tämän kevään finaalisarjassa Torontoa vastaan akillesjänteensä, ja huili kestää pitkälle ensi vuoteen.

Brooklyn on nousemassa kohti NBA:n Itäisen konferessin huippua. Seura hankki Durantin lisäksi Bostonista Kyrie ”Uncle Drew” Irvingin. Irving on ehdoton supertähti, joka voitti NBA:n mestaruuden LeBron Jamesin kanssa Cleveland Cavaliersissa keväällä 2016. Irving on ilmeisesti hieman hankala pelaaja, eikä hän koskaan saanut nostettua Bostonia finaaleihin.

Boston Celtics paikkasi Kyrie Irvigin jättämää aukkoa hankkimalla Charlotte Hornetsista takamies Kemba Walkerin. Walkerillakin on taidot olla lajin supertähti, mutta Charlotte on ollut niin kehno joukkue, että Walker ei ole päässyt nousemaan voittajaksi. Bostonin kanssa miehellä on mahdollisuudet mennä kuinka pitkälle vain.

Philadelphia 76ersin Jimmy Butler päätti siirtyä Miami Heatiin. Butler on entinen Chicago Bullsin tähtipelaaja, ja hän siirtyi Bullsista Minnesotaan samalla kertaa, kun Lauri Markkanen tuli Chicagoon.

Aiemmin alkukesästä New Orleans Pelicansin mainio pitkä mies Anthony Davis siirtyi etelärannikolta länsirannikolle Los Angeles Lakersiin. Davis on ehdottomasti yksi liigan parhaista voimalaitureita, ja yhdessä LeBron Jamesin kanssa hän on nostanut Lakersin tulevan NBA-kauden kakkosuosikiksi. Bet365 antaa Lakersin mestaruudelle kertoimeksi 4.75.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia