Kenestä Arsenalin seuraava manageri?

Vedonvälittäjät ovat kasanneet Arsenalin manageriehdokkaat listaan. Pienimmät kertoimet saavat entinen Liverpoolin manageri sekä ex-Chelsean ja Bayern Munchenin manageri.

Arsenalissa on kesällä managerin paikka avoinna. Ketkä ovat ehdolla hienoon hommaan perinteikkäässä lontoolaiseurassa? Mitä vedonvälittäjät ovat mieltä asiasta?

Vetomarkkinoiden ykkösehdokkaat Arsenalin uudeksi pomomieheksi ovat italialainen Carlo Ancelotti sekä pohjois-irlantilainen Brendan Rodgers. Kummankin kerroin on noin 4.50.

Rodgers on nyt skottilaisen Glasgow Celticin manageri, ja aivan pian joukkue varmistaa tämän kauden mestaruuden. Skotlannin triplakin on Celticin tavoitettavissa nyt toisena vuonna peräkkäin. Celticin suurin osakkeenomistaja Dermot Desmond sanoi hiljattain, että seura ei pistä vastaan, jos Arsenal haluaa Rodgersin. Rodgersilla on kokemusta Valioliigasta, jossa hän oli hyvin lähellä liigamestaruutta Liverpoolin kanssa. Pestit Poolissa ja Swanseassa päättyivät lopulta potkuihin.

Ancelotti on entinen Chelsean manageri, ja hänellä on tietojen mukaan ihailijoita Arsenalin johtokunnan puolella. Ancelotti ei ole manageroinut sen jälkeen, kun hän sai Bayern Munchenista potkut syyskuussa. Ancelotti asuu nykyisin Lontoossa, ja hän on tottunut voittamaan pokaaleja. Ancelotti on voittanut Mestareiden liigankin kolmesti, kahdesti AC Milanin kanssa ja kerran Real Madridin kanssa. Ensimmäisenä Chelsea -kautenaan Ancelotti voitti tuplan. Ura Chelseassa loppui parin vuoden jälkeen potkuihin.

Vetoväen kolmossuosikki Arsenalin uudeksi manageriksi on entinen seuralegenda Patrick Vieira. Wenger aikoinaan osti Vieiran Arsenalin keskikentälle, ja tämän jälkeen ranskalainen nousi maailman eliittiin. Vieira on valmentanut viimeiset viisi vuotta, ensin Manchester Cityn nuorten ja reservijoukkueen kanssa. Viimeiset pari vuotta Vieira on valmentanut MLS:ssa New Yorkin joukkuetta. Wenger on todennut, että Vieirassa on potentiaalia tulla jonain päivänä Arsenalin manageriksi. Vieiran kerroin Arsenalin hommaan on noin 7.00.

Seuraavina vetomarkkinoiden Arsenalin manageri -listalla ovat kertoimella 9.00 Juventuksen Massimiliano Allegri, ex-Barcelona Luis Enrique ja Saksan maajoukkueen Joachim Löw. Allegri on sanonut, että kun hän jättää Juventuksen, niin seuraava homma on ulkomailla. Luis Enrique oli mainio Barcelonassa, ja tuskin hän Arsenalia pienempiin seuroihin haluaa. Löwillä on sopimus Saksan maajoukkueen kanssa vuoteen 2020.

Muut nimet, jotka ovat nousseet Arsenal -yhteydessä esille, ovat Manchester Cityn apulaismanageri Mikel Arteta, Monacon Leonardo Jardim sekä Atletico Madridin Diego Simeone.