Kenestä Real Madridin seuraava manageri?

Santiago Solari ei missään nimessä jatka Real Madridin managerina kovinkaan pitkään. Paljon on nimiä ehdoteltu uudeksi Realin ykkösmieheksi, mutta mitä mieltä vetomarkkina on asiasta?

Bale, Benzema

Real Madridin otettua kunnolla neniin Ajaxilta lienee selvää, että Realin päävalmentaja Santiago Solari saa kenkää hyvinkin pian. Mutta kuka on seuraava Real Madridin manageri?

Tässä vetomarkkinoiden mielipide asiaan.

Ja kukapa se siellä ykkösehdokkaana luuraakaan? No tietenkin Jose Mourinho! Betssonin kerroin Mourinhon Real Madrid -pestille on vain 1.70. Vieläkö Mourinho voisi uudistua vai aikoisiko hän jatkaa dinosaurus-jalkapallon kanssa Realissa? Hidasta peliä, puolustamista eikä mitään hienouksia. Siitä varmaan Real Madridin vaativat kannattajat tykkäisivät.

Mourinho oli Real Madridin managerina vuodet 2010-2013. Viimeisestä Realin kaudestaan Mourinho totesi, että se oli hänen uransa kehnoin kausi. Tämä lausunto varmasti on muuttunut ManU -vuosien jälkeen.

Mourinhon kerroin lienee hyvin pieni sen vuoksi, että Real Madridin entinen presidentti Ramon Calderon on sanonut lehdille, että Mourinho on Realin ykkösvaihtoehto, ja että häneen on jo otettu yhteyttä. Calderonin mukaan Mourinho on ainoa manageri, jota Realin presidentti Perez kunnioittaa.

 

Betssonin listoilla kakkosvaihtoehto Realin päävalmentajaksi on Tottenhamin nykyinen manageri Mauricio Pochettino. Hänen kertoimensa hommaan on 4.50. Pochettino on nuori ja nykyaikainen vlamentaja, Hän on saanut vähillä resursseilla pelaavan Tottenhamin nousemaan Valioliigan kärkeen. Pochettinon ongelma vain on se, että vaikka joukkue on parantanut huimasti, niin se ei ole vielä voittanut yhtään mitään. Real Madridiin halutaan nimenomaan voittaja, ja onko Pochettino sellainen?

 

Betssonin kolmossuosikki sitten onkin todellinen voittaja. Saksan maajoukkueen päävalmentaja Joachim Löw saa kertoimeksi 7.00. Löw valmensi Saksan maailmanmestariksi Brasilian kisoissa kesällä 2014, eikä sitä kovempaa turnausta voi jalkapallossa voittaa.

Ja sekin pitää mainita, että onhan Betssonin listoilla tietenkin myös Arsene Wenger. Charmantti ranskalainen on sjalla kuusi kertoimella 11.00.

Betssonin kertoimet Real Madridin seuraavaksi manageriksi:

Jose Mourinho 1.70

Mauricio Pochettino 4.50

Joachim Löw 7.00

Antonio Conte 8.00

Massimiliano Allegri 9.00

Arsene Wenger 11.00

Leonardo Jardim 26.00

Guti 26.00

Raul 26.00

Jupp Heynckes 34.00

Xabi Alonso 51.00

Roberto Martinez 51.00

Michael Laudrup 67.00

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia