Kenestä suomalaisten maalipörssin ykkönen?

Rantasella 30 maalia, Aholla 30 samoin kuin Barkovilla . Laineella 29 maalia . Tuleeko Grandlund vielä takaa? Kuka on ykkönen, kun pelit on pelattu?

Colorado Avalanche

Kenestä suomalaisten NHL -maalipörssin ykkönen?

Tiukkaa on, viime yönä Coloradon Mikko Rantanen sekä Carolinan Sebastian Aho tekivät maalin mieheen ja nousivat yhteensä 30 maaliin. Floridan Alexander Barkov  nousi maanantai vastaisena yönä hänkin jaetulle kärkipaikalle. Patrick Laineella hengittää takana vain maalin päässä!

Mikko Rantanen vei Coloradon ottelussa Buffalo Sabresia vastaan joukkueensa 2-0 -johtoon kolmannen erän puolivälissä. Maali tuli ylivoimalla, Rantanen pamautti rannelaukauksella b-pisteen luota kiekon verkkoon. Colorado voitti ottelun 2-0.

Sebastian Ahon Carolina Hurricanes voitti Nashville Predatorsit 5-3, ja Aho teki ottelun viimeisen maalin tyhjiin.

Nashvillen uusi mies, Mikael Granlund teki ottelussa myös maalin. Granlund kavensi pelin kolmannessa erässä lukemiin 4-3. Maali hylättiin aluksi maalivahdin häirinnän vuoksi, mutta Nashvillen haastettua tilanne maali hyväksyttiin videoiden tutkimisen jälkeen.

Maali oli Granlundin ensimmäinen Nashvillen paidassa.

Vetomarkkinoilta ei löydy betsiä, jossa voisi lyödä vetoa parhaan suomalaisen maalintekijän puolesta. Mutta mikä olisi paras veto, jos Rantanen, Aho, Barkov ja Laine kaikki saisivat kertoimeksi 3.80?

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia