Kesän siirtomarkkinoiden kuumin nimi on ….?

Kuka on se jalkapalloilija, jonka kaikki suurseurat haluavat? Tänä kesänä tehdään iso kauppa kovan luokan puolustajasta, mutta siirtoennätystä ei koronaepidemian jälkeen kuitenkaan tehdä.

Serie A Napoli

Leroy Sane lähti Manchester Citystä Bayern Muncheniin, niin kuin on uumoiltu jo pitkään. Sanen hintalappu lopulta oli 55 miljoonaa puntaa, kova hinta koronaepidemian jälkeisinä aikoina. Sane on vasta 24-vuotias, joten hinnalle oli perusteita.

Kuka on Sanen jälkeen kesän halutuin pelaaja siirtomarkkinoilla? Kaksi nimeä nousee yli muiden, Napolin ranskalais-senegalilainen toppari Kalidou Koulibaly sekä Barcelonan ranskalainen laituri Antoine Griezmann.

Koulibaly Manchester Unitediin tai Pooliin?

Koulibaly on jo pitkään olllut jatkuvien siirtohuhujen kohde. Nyt hän on taas pelannut loistavan kauden Serie A:ssa, ja huhut sen kuin yltyvät. Oikeastaan kaikki Euroopan suurseurat ovat Kaoulibalyn perässä. Valioliigasta ainakin Manchesterin joukkueet United ja City sekä Liverpool ovat ilmoittautuneet kisaan.

Napolin seurapresidentti Aurelio De Laurentis laittoi ensi alkuun Koulibalyn hinnaksi 90 miljoonaa puntaa. Tämä olisi puolustajien uusi ja komea siirtoennätys. Edellinen ennätys oli Harry Maguiren hinta noin 80 miljoonaa puntaa, kun tämä siirtyi Leicesteristä Manchester Unitediin.

Nyt Italiasta on kuulunut uutisia, että Napolille riittäisi, jos joku maksaisi Koulibalysta 64 miljoonaa puntaa.

Brittilehtien mukaan Manchester City oli jossain vaiheessa ykkäsehdokas Koulibalyn uudeksi seuraksi, mutta jos UEFA:n Citylle langettama Mestareiden liigan panna pitää, niin sitten Koulibaly haluaa kyllä muualle. Liverpool olisi toinen hyvä ehdokas. Koulibaly sekä van Dijk olisi aikamoinen topparipari.

Griezmann istuu Barcassa penkillä

Antoine Griezmann on ilmeisesti halukas jättämään Barcelonan. Ja viime uutisissa Griezmannin kerrotaan olevan kiinnostunut Valioliigasta. Manchester United olisi saman Daily Starin uutisen mukaan halukas ostamaan Griezmannin.

Jos Valioliiga ei vie Griezmannia, niin Italiastakin löytyisi sopivia seuroja, kuten alla olevassa tweetissä kerrotaan.

Griezmann tuli Barcan Nou Campille viime vuoden kesällä yli 100 miljoonan punnan siirtokorvauksella, mutta hän ei ole oikein löytänyt paikkaansa joukkueessa. Barcan nykyinen päävalmentaja Quique Setien ei pidä Griezmannin avainpelaajana. Barca pelasi hiljattain tärkeän La Ligan matsin Atletico Madridia vastaan, ja tilanteen ollessa 2-2 Griezmann tuotiin kentälle vasta aivan viime minuuteilla.

Kesällä 2021 sitten voi jyrähtää todellinen siirtopommi. Useampikin lehti on uutisoinut, että Leo Messi olisi valmis jättämään Barcelonan vuoden päästä.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia