Tiikeri jäällä - Tämän KHL-maskotin kanssa et haluaisi kulmavääntöön!

Monella seuralla on näyttäviä maskotteja, mutta harva niistä on oikea eläin. KHL-seura Amur Habarovskin pukukopissa astelee kuitenkin oikea tiikeri!

Pystytkö kuvittelemaan, että astelet jääkiekkojoukkueen pukukoppiin ja sinua kävelee vastaan tiikeri? Saattaisit ottaa muutaman taka-askeleen? KHL-seura Amur Habarovskin pukukopissa tämä on ilmeisesti tuttu näky!

KHL-seura liikkuu hieman harmaalla alueella, sillä he ovat saaneet reilusti kommenttia eläimen uhanalaisuudesta ja siitä että sen paikka on luonnossa eikä pukukopissa. Sekä KHL että Amur Habarovsk vastasivat nopeasti negatiivisiin kommentteihin.

–Tehdään asiat selväksi. Pentu ei voinut jäädä emonsa luo, sillä se oli viides pentu ja emo ei pysty ruokkimaan kaikkia. Hyvät ihmiset ottivat Lilu-pennun hoiviinsa ja tekevät nyt töitä, jotta se saisi hyvän elämän. Ei kaikki ihmiset ole pahoja, KHL vastasi twiitteihin.

KHL on ainutlaatuinen ja yllättävä kiekkoliiga monestakin syystä, mutta silti kun tiikeri näyttää olevan jäällä kulmaväännössä, niin se hieman hämmentää.

Jos NHL:ssäkin nähtäisiin oikeita maskottieläimiä, niin olisiko pantteri tuttu näky Floridassa? Pingviini Pittsburghin PPG Paints Arenalla? Hait uiskentelisivat San Josen pukukopissa ja karhunpentu tulisi vastaan Bostonissa TD Gardenin käytävillä?

That's why they call Amur's arena "The Tigers Territory".

Julkaissut KHL Keskiviikkona 26. huhtikuuta 2017

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia