Jokereiden kapteeni Regin palaa tositoimiin tiistai-iltana

Jokerit saavat tiistai-illan KHL-kierrokselle tärkeitä vahvistuksia sairastuvalta. Moskova Dynamo saapuu Jokereiden vieraaksi Hartwall Areenalle klo 18:30 alkavassa ottelussa.

Suomen ainoa KHL-seura Helsingin Jokerit majailevat Bobrov Divisioonansa toisella sijalla 64. pisteellä. Perässä niskaan hengittävä Dynamo Moskova on kerännyt 52. pistettä. Jokerit saavat tiistai-iltana Hartwallille vieraakseen juurikin Moskovan Dynamon. Jokerien kokoonpano kokee muutoksia, kun sairastupa tyhjenee odotetusti. Suurimpana nimenä kapteeni Peter Regin, mutta ei pidä unohtaa Antti Philströmin ja Viktor Löövin paluuta.

>>Lue vihjeemme illan otteluun tästä!

Jokerit saivat surullisia uutisia syyskuun lopulla vierasottelussa Dinamo Riikaa vastaan, kun kapteeni Regin loukkaantui. Tanskalaishyökkääjä kuuluu Jokereiden tärkeimpiin pelaajiin, joten pettymys oli suuri.  Regin pääsi pidemmän tauon jälkeen palaamaan tositoimiin ennen vuodenvaihdetta, mutta loukkaantui jälleen Slovan Bratislavan Mario Lunterin taklatessa häntä päähän joulukuun 28. päivä. Ottelu oli paluun jälkeen vasta toinen, joten helpolla Reginiä ja Jokereita ei ole päästetty.

Nyt Regin on kuitenkin kunnossa ja toivottakoon, että pystyy pelaamaan loppukauden ehjänä. Regin pelaa kolmoskentän sentterinä laidoillaan Geoff Platt ja Kristian Vesalainen.

Suomalaisvipperä Antti Philström pelaa nelosketjun oikeassa laidassa vierellään Mika Niemi sekä Henri Ikonen. Ruotsalaispuolustaja Viktor Lööv on merkattu seitsemänneksi puolustajaksi.

Sunnuntain SKA-ottelun jälkeen sairastupa täydentyi Max Wärnillä, jonka paluuta odotetaan vasta helmikuulle. Marko Anttilan ja Eemeli Räsäsen paluun ollaan huhuiltu tapahtuvat tammikuun puolella.

Pekka Jormakka ja Tomi Mäki ovat illan ottelun popcorn osastolla vaikkakin terveenä ovatkin. Janis Kalnins aloittaa maalissa.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia