Äänestä parhaat Kimi meemit!

Kimistä on varmasti enemmän meemejä kuin kenestäkään muusta F1-kuskista, mutta joukkoon mahtuu hyviä ja huonoja - vähän kuin uran ajalle kisoja. Mitkä näistä pääsevät kolmen parhaan joukkoon?

 

Kimi Räikkönen ajoi Monacossa jo peräti 300. kisan Formula ykkösissä. 300 kisaa ei välttämättä kuulosta hirveän isolta määrältä, mutta hyvään perspektiiviin tämän tilaston laittaa se, että Kimi Räikkönen on vasta viides kuski joka yltää ylipäänsä tuohon 300GP -kerhoon. Jos Kimi Räikkönen ei jonkun mielestä ollut vielä F1-legenda, niin nyt viimeistään Iceman on tuossa joukossa.

Muut Club 300 jäsenet ovat Michael Schumacher (308 kisaa), Jenson Button (309 kisaa), Fernando Alonso (314 kisaa ja Rubens Barrichello (326 kisaa). Kimi Räikkönen tulee siis ajamaan tämän kisan kärkeen kaksivuotisen sopimuksensa puitteissa ja huhujen mukaan Räikkönen ei välttämättä päätä uraansa edes tuolloin! Mihin tämä meidän oma jäämies yltääkään?

Mitä pidemmälle Kimi Räikkösen ura on edennyt, sitä enemmän jäämiehen kuori on sulanut ja olemme saaneet nähdä ihan uudenlaisen Kimin – ja pelkästään positiivisesti!

Kimistä on tehty lukemattomia meemejä, joille olemme saaneet nauraa kippurassa enemmän ja vähemmän. Mitä pidemmälle Kimi Räikkösen ura on edennyt, sitä enemmän jäämiehen kuori on sulanut ja olemme saaneet nähdä ihan uudenlaisen Kimin – ja pelkästään positiivisesti! Todella ujosta suomalaiskuskista on kuoriutunut pikkuhiljaa avoimempi, kokenut kisakuski jota kaikki arvostavat ja jota kaikki kuuntelevat. Ei tämä jätkä turhaan ole koko F1-sirkuksen suosituimpia hahmoja!

Olemme koostaneet parikymmentä erilaista mutta hitiksi muodostunutta meemiä äänestettäväksi – Katso kaikki ja laita parhaat vaikkapa jakoon omille F1-kamuillesi! Ja katso samalla myös erilaiset vedonlyöntikohteet ja kertoimet tulevaan Kanadan F1 GP-kisaan. Olisiko vuorossa Räikkösen paluu aika-ajojen viimeiseen osioon tai ainakin kisassa kympin sakkiin? Katso F1-kertoimet ja betsaa!

Meemikokoelma Oodi Kimille – 20 parasta meemiä vuosien varrelta

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia