Kolme suomalaista maalinteossa, Granlund, Kasperi ja Teuvo

Granlund, Kapanen ja Teräväinen tekivät viime yönä maalit NHL;ssä, mutta silti MInnesota, Toronto ja Carolina hävisivät ottelunsa.

Kasperi Kapanen, TorontoKolme suomalaista teki yön NHL-kierroksella maalin. Jokainen osuma jäi kuitenkin lohtumaaliksi, kun kaikkien joukkueet lopulta hävisivät.

Teuvo Teräväinen teki Sebastian Ahon syötöstä ottelun loppuhetkillä pelin viimeisen maalin, kun Carolina Hurricanes hävisi vieraissa New Jersey Devilsille 2-3. Devils katkaisi voitolla kolmen tappion putkensa sekä Carolinan kolmen voiton putken. Teräväisen maali tuli ylivoimalla, kun peliaikaa jäljellä oli enää 1.27.

Mikael Granlund katkaisi pitkän kuivan kautensa ja teki maalin, kun Minnesota Wild hävisi New York Islandersin vieraana. Granlundilla oli alla jo 14 maalittoman ottelun jakso. Granlundin osuma tuli ylivoimalla, ja se oli miehen kauden 13. kassi.

Kasperi Kapanenkin teki maalin New Yorkissa. Toronto Maple Leafs hävsi Rangersille 1-4, ja Kapanen teki Toronton ainoan.

Rangers katkaisin Toronton neljän voiton putken. Kotijoukkueen ykkönen oli komeat 55 kertaa torjunut maalivahti Alexandar Georgijev. Toronton 56 laukausta kohti maalia oli joukkueen kauden ennätys.

Toronton pysäyttämiseksi tarvittiin jo ennätystemppu. Georgijevin 55 koppia oli eniten Rangersin veskarilta koskaan legendaarisessa Madison Square Gardenissa.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia