Kolme suomalaista maalinteossa

Floridan Barkov, Minnesotan Granlund sekä Montrealin Kotkaniemi tekivät suomalaismaalit viime yön otteluissa. Kolmikko valittiin myös otteluidensa tähdistöön.

mikael granlund, minnesota wild

Kolme suomalaista oli maalinteossa viime yön NHL-kierroksella. Mikael Granlund teki osuman, kun Minnesota Wild voitti New York Rangersin vieraissa 4-1. Alexander Barkov teki maalin, kun Florida Panthers hävisi kotonaan Carolina Hurricanesille 3-4. Jesperi Kotkaniemi teki myös maalin, kun Montreal Canadiens voitti kotikentällä Philadelphia Flyersin 5-1.

Mikael Granlund vei Minnesotan 2-1 -johtoon, kun toista erää oltiin pelattu vajaat yhdeksän minuuttia. Granlund heittäytyi ja löi Rangers -veskari Henrik Lundqvistista ponnahtaneen kiekon verkkoon. Maali oli Granlundille kauden 15., syöttöjä hänellä on 33.

Granlund valittiin ottelun kolmanneksi tähtipelaajaksi.

 

Alexander Barkovin maali Floridan tappiopelissä tasoitti ottelun lukemiin 2-2 toisen erän puolivälissä. Barkov teki maalinsa ylivoimalla nätin syöttöketjun päätteeksi. Kiekko kulki Hubedeaun ja Dadonovin kautta maalin kulmalle Barkoville, joka jatkoi sen verkkoon. Barkov sai ottelussa myös syötön Jonathan Huberdeaun maaliin. Barkovin saldo on nyt 24+38.

Barkovkin valittiin ottelun tähtipelaajien joukkoon.

Kotkaniemi teki maalin hienon nopean hyökkäyksen päätteeksi. Jordie Benn antoi omalla puolustusalueella kiekon Paul Byronille, joka nousi siniviivan yli maalia kohti, ja antoi syötön taaksepäin mukana olleelle Kotkaniemelle. Tämä laukoi suoraan passista maaliin ohi Flyers -maalivahti Elliottin.

Maali tuli pelin kolmannella minuutilla, ja sen jälkeen ottelu oli jo 2-0.

Ja myös Jesperi Kotkaniemikin pääsi ottelun tähtipelaajien komeaan joukkoon. Hänen kauden saldonsa on 11+19.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia