Valioliigassa alkoi otteluruuhkaa - Tässä muutama fakta alkukaudesta

Valioliigakauden puoliväli lähestyy. Tässä kolme kiinnostavaa numeroa alkukaudesta.

Valioliigassa pelataan tällä hetkellä joulunajan ruuhkaviikkoja. Pelitahti on kiivas ja pelaajat ovat kovilla. Tätä ajanjaksoa pidetään myös ratkaisevana mestaruusjahdin kannalta. Jos otat turpaasi useamman kerran joulukuussa niin pytty voi karata kilpailijan käsiin. Veikkaussivut.com nostaa nyt, kesken kiireisimmän otteluruuhkan, esiin kolme faktaa alkukaudesta joita etkä ehkä tiennyt. Näistä faktoista voi olla apua, vaikka oman Fantasy Premier League joukkueen kanssa…

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Ryan Fraser

Jos sinua pyydettäisiin kertomaan, kuka on tämän Valioliigakauden syöttökuningas viidentoista ottelukierroksen jälkeen, niin osaisitko sanoa nimen Ryan Fraser? AFC Bournemouthin kanssa loistavaa kautta pelaava Fraser on antanut tällä kaudella jo 7 maaliin johtanutta syöttöä, jättäen selän taakse muun muassa paljon kehuja saaneet Eden Hazardin ja Raheem Sterlingin.

Lukasz Fabianski

West Ham Unitedin puolainen maalivahti Lukasz Fabianski on torjunut tällä kaudella toiseksi eniten laukauksia (60) heti Joe Hartin jälkeen. Torjuntamäärää merkittävämpi fakta on kuitenkin se, että Fabianski on torjunut kolme edellistä häntä vastaan vedettyä pilkkua. Kaiken kaikkiaan Fabianski on torjunut kahden kauden aikana seitsemästä rankkarista peräti neljä, se on suoritus johon kukaan muu maalivahti ei ole yltänyt.

 

Glenn Murray ja Brighton

Brighton & Hove Albionin 35 – vuotias veteraanihyökkääjä on ollut tällä kaudella kovassa iskussa. Herra on tikannut peräti viidessä ottelussa koko kamppailun avausmaalin. Murray on tehnyt tällä kaudella yhteensä 8 maalia, joka on käsittämättömästi lähes puolet (47%) koko Brightonin jengin Valioliigamaaleista. Brighton fanit huokasivat järkytyksestä, kun mies loukkaantui ja joutui jättämään ottelun kesken Crystal Palacea vastaan. Brightonin onneksi vaihtomies Florin Andone peri Murrayn maalijyvän ja iski 20 minuutin kentällä olon jälkeen.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia