VIDEO: Näin Naisleijonat treenaavat kotioloissa!

Maapallo on kärsinyt koko kevään kansainvälisestä koronavirusepidemiasta, jonka vuoksi lähes kaikki urheilutapahtumat sekä sarjat ovat joko siirretty, peruutettu tai toistaiseksi keskeytetty. Jääkiekon parissa valitettavan peruutuksen kokivat sekä naisten että miesten jääkiekon MM-kisat. Miesten A-maajoukkue ei päässyt puolustamaan kultaansa eivät naisleijonat päässeet puolustamaan viime keväistä henkistä maailmanmestaruuttaan.

Finland women ice hockey team

Naisten jääkiekon MM-kisat 2020 ❌ – Mitä sitten tehdään?

Naisten jääkiekon MM-kisat piti pelata vuonna 2020 Yhdysvalloissa 31.maaliskuuta – 10. huhtikuuta. Kisat kuitenkin peruutettiin ja monen naiskiekkoilijan kauden kohokohta jäi väliin. Mitä suomalaiset naistähdet sitten ovat tehneet yllättävällä vapaa-ajallaan ja ennen kaikkea miten kisakuntoa on pidetty yllä ensi kautta silmällä pitäen? Alla muutamia poimintoja, jotka kuka tahansa voisi ottaa vastaan treenivinkkeinä tai haasteina

Meeri Räisänen

Naisleijonien maalivahti Meeri Räisänen on julkaissut omalla Instgram-tilillään useammankin kovan kuntopyörän selästä. Tämä takuuvarma kestohitti ja helppo kotitreeniväline.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Älä tuo töitä kotiin - on yleinen sanonta, jotta asiat pysyy balanssissa. Tähän olen itsekin vetänyt tarkan rajan. ??? . Erikoisaika vaatii kuitenkin erikoisjärjestelyt, lähes kaikilla tällä hetkellä. Asiat järjestyy kun ne laittaa järjestymään. Haluan välttää ihmiskontakteja tällä hetkellä mahdollisimman paljon. Yleisesti urheilijalle karanteenielämä ei hirveästi poikkea normaalista. Nyt ne vähätkin sosialistumiset on vedetty minimiin. Mutta joukkueurheilijalle tää aika on kieltämättä aika rajua. On tottunu olemaan ihmisten ympäröimänä arjessa. Urheilijat pääasiassa ovat pedantteja, joten asia kun asia, vedetään sääntöjen mukaan, niin myös tämä. ?????? . Jos kotoa ei löydy välineitä jumppailuun, ota yhteys kaupunkisi liikuntapaikkoihin ja kysy, jos vuokraaminen onnistuisi. Tää aika koettelee kaikkia! Ole aktiivinen ja löydä ne hyvinvoinnin keinot, mitkä sulle sopii! ????? . Mä sain sovittua spinnipyörän lainasta kotiin meidän maajoukkue treinerin avustuksella. Ei muutakun telkkarin kaukosäädin, vesipullo ja puhelin viereen ja menoks! ?? . . #coronatime #quarantine #workout #homeworkout #stayactive #stayhealthy #staystrong

Henkilön Meeri Räisänen (@meeriraisanen) jakama julkaisu

Jenni Hiirikoski

Leijona-kapteeni Jenni Hiirikoski on niin hypännyt kotioloissa fillarin selkään mutta kokenut konkari on päättänyt hakea pöyräilyyn vähän kiekkofiilistä asianmukaisella varustuksella!

Noora Räty

Maajoukkueen pitkäaikaisen ykkösmaalivahdin Noora Rädyn koira ei kai kestä sitä kaikkea lenkitystä mitä Räty haluaisi harrastaa niin koiraparka on joutunut sitten välikappaleeksi lihaskuntotreeneihin!

Susanna Tapani

Ringette-taustan omaava Susanna Tapani näyttää kaikille, että kikkakirjasta löytyy vielä vaikka mitä temppuja. Monta pomppua sinulta lähtisi?

Minnamari Tuominen

Moninkertainen olympia- ja MM-mitalisti Minnamari ”Minttu” Tuominen on postannut melko huikean näköisen suorituksen omista kotioloistaan. Saa kokeilla perässä…

Sanni Hakala

Sanni Hakala on saanut edustamaltaan HV71 joukkueelta haasteen, jota itse kukin voi rauhassa kokeille kotona. Tässä hieman haastetta kotitreeneihin!

Michelle Karvinen

Yksi Suomen naisleijonien vakiokasvoista ja tähtipelaajista on ollut jo monta vuotta Michelle Karvinen. Karvinen ei ole julkaissut kotioloista jumppavideoita mutta hän on sen sijaan julkaissut 15. huhtikuuta kuvan, joka herättää varmasti meissä jokaisessa paljon tunteita!

Toivottavasti ensi vuonna juhlitaan historiallista voittoa vähän pidempään kuin pari minuuttia!

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia