Kuinka käy Erik Karlssonin sekä Joonas Donskoin? Vapautuvat kesällä

Erik Karlsson, Joe Pavelski, Joe Thornton, Gustav Nyquist sekä Joonas Donskoi ovat kaikki San Jose Sharksin kesällä vapautuvia agentteja. Päästääkö hailauma Karlssonin ja Donskoin uimaan pois haavistaan? Kuinka muiden pelimiesten käy?

Keskiviikkona ratkesi Boston Bruinsin finaalisarjan vastustaja, kun St.Louis Blues voitti San Jose Sharksin otteluvoitoin 4-2. San Josen pelaaminen kiteytyy kuitenkin hyvin sunnuntain primetime otteluun, jossa St.Louis piti hailaumaa pilkkanaan napaten 0-5 vierasvoiton. Ottelussa oli yksi hahmo joka varmisti voiton:

Hieman yllättäen ottelun hahmo ei ollut kuitenkaan voittajajoukkueen rosterissa, vaan kotijoukkueen Erik Karlsson varmisti voiton vieraille usealla virheellä. Ottelun ensimmäinen maali syntyi Karlssonin välttäessä taklausta ja antaen hätäisen syötön suoraan Oskar Sundqvistn lapaan. Eikä tässä vielä kaikki, vaan tässä välissä hän oli ehtinyt oman maalivahdin Martin Jonesin eteen maskiin. Ei mennyt ihan putkeen:

Myös Bluesin kolmas maali syntyi tilanteessa, jossa Karlsson oli myöhässä puolustuksesta ja Brent Burns joutui rikkomaan rangaistuslaukauksen arvoisesti Vladimir Tarasenkoa.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Erik Karlssonia on painanut loukkaantumiset, eikä hän pelannut myöskään konferenssifinaalien kuudennessa ottelussa. Hänestä tulee kesällä vapaa agentti ja juurikin loukkaantumiset ovat laskeneet hänen arvoaan reilusti.  TSN-hockey on listannut Karlssonin kuitenkin toiseksi kiinnostavammaksi vapautuvaksi agentiksi heidän TOP25 listallaan Artemi Panarinin taakse. New York Rangersin ollaan puhuttu etsivän puolustajia, mutta mitä luultavimmin he etsivät nuorempia, kuten Winnipeg Jetsin Jacob Trouba.

Sharkseilla on 15 pelaajassa kiinni 58,5 miljoonaa dollaria. Näistä Karlsson, Joe Pavelski, Joe Thornton, Gustav Nyquist sekä Joonas Donskoi ovat vapautuvia pelaajia. Timo Meier sekä Kevin Labanc ovat rajoitettuja.

Uskomme hailauman kirjoittavan jatkosopimukset ainakin Pavelskin sekä Thorntonin kanssa, sekä mitä luultavimmin myös Meierin sekä Labancin kanssa. Mielenkiintoisia aikoja edessä!

https://www.instagram.com/p/BwNFDc-Aty5/

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia