Kuinka käy kun CS:GO ammattilainen ottaa käteensä oikean aseen?

HAVU Gamingin CS:GO ammattilainen Olli sLowi Pitkänen on tottunut pitämään kädessään hiirtä ja kuulemaan laukauksien äänet kuulokkeista. Tilanne on uusi myös haastajalle, eli Diilistä tutulle Miisa Nuorgamille. Hänkin on kovanluokan pelaaja, mutta radalla asiat ovatkin huomattavasti erilaisia.

Diilistä sekä Ylen Kioski Gamingista tuttu Miisa ”Naiades” Nuorgam haastattelee e-urheilun ammattilaisia Youtuben Läheltä-sarjassa. Tällä kertaa jakson aiheena on Läheltä : sLoWi Olli Pitkänen jossa otetaan selvää, että Osuuko CS:GO-ammattilainen oikeilla aseilla?

On selvää, että kukaan ei ole seppä syntyessään, eikä myöskään HAVU Gamingin sLoWi ole ollut CS:GO ammattilainen syntymästään asti. Jos et ole pelannut tuhatta tuntia, niin et varmastikaan ole kenttien kauhu. Sama pätee myös ampumiseen, sillä jos et ole ampunut tuhatta patruunaa, niin kehitettävää riittää. Haasteessa pienen edun saa kuitenkin Olli Pitkänen, sillä hän on ampunut varusmiespalveluksen aikana toisinkuin Miisa joka pitelee oikeaa asetta kädessään ensimmäistä kertaa.

Video ja aihe on hieno, koska siinä yhdistyy kaksi massasta eroavaa urheilulajia e-Sports sekä ampumaurheilu. Ennen tositoimia Miisa ja Olli käyvät asianmukaisesti turvallisuuskoulutuksen. Onhan vaaramomentit aivan eritasolla radalla kuin tietokoneen ääressä.

Turvallisuuskouluksen jälkeen edessä on harjoitteluerä, jonka jälkeen on CS:stä tutun oston vuoro. Testailu jatkuu Glockien kautta Desert Eagleen ja muihin tunnettuihin pistooleihin.

Kilpailukierroksella parivaljakko ampuu yhdeksän laukausta MP9 sekä Scorpion konepistooleilla. Kumpi veti pidemmän korren?

Lopussa Miisa ja sLoWi toteaa, että lopettakaa se videopelien pelaaminen ja alkakaa ampumaan oikeilla aseilla! Turvallisissa merkeissä tietenkin!

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia