Kuka korvaa Luis Suarezin? Barcalla kaksi vaihtoehtoa

Luis Saurez on jo 32-vuotias, ja pian aika ajaa miehen ohitse. Barcelonassa jo valmistaudutaan siihen, että Suarez ei ole avauskokoonpanon kunnossa. Seuralla on uutisten mukaan kaksi vaihtoehtoa.

Luka Jovic, Eintracht Frankfurt

Kuka korvaa Luis Suarezin Barcelonassa? Barca on uutisten mukaan rajannut vaihtoehdot kahteen.

Kärkimies Luis Suarez on jo 32-vuotias, ja hänen pelinsä Barcelonan avauskokoonpanossa ovat pian ohi. Barcelona on raporttien mukaan ostamassa tänä kesänä pelaajan, joka tulee ottamaan Suarezin paikan kärjessä Leo Messin vieressä.

Espanjalaisen Diario AS -urheilulehden mukaan Barcelona ei ole aikeissa siirtää Suarezia kiireellä syrjään, mutta seura kuitenkin haluaa varautua tulevaan.

Barcelonan ykkösvaihtoehto on serbialainen Luka Jovic, joka tällä hetkellä pelaa Eintracht Frankfurtissa lainasopimukselle portugalilaisesta Benficasta. Barca on ilmeisesti valmis maksamaan Jovicista 50 miljoonaa euroa. Jovic on ollut tällä kaudella mainio Bundesliigassa. Hän on tehnyt 24 ottelussa 15 maalia.

Barcelonan toinen vaihtoehto on Valencian Rodrigo. Hän on tietojen mukaan Barcan managerin Ernesto Valverden ykkösvaihtoehto, vaikka Rodrigo ei ole tällä kaudella tehnyt kuin viisi maalia La Ligassa. Brasilialaissyntyinen, mutta Espanjaa edustava Rodrigo on jo 28-vuotias, joten hän ei kyllä olisi Barcalla pitkäaikaisratkaisu.

Luis Saurez on ollut Barcelonalle loistava pelaaja. Hän on tehnyt 237 ottelussa 173 maalia ja syöttänyt 94. Barca osti Suarezin Liverpoolista vuonna 2014.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia