Kuka on Mourinhon seuraaja? Listan kärjessä Zidane, Conte, Pochettino ja tietenkin Wenger!

Jose Mourinhon seuraaja on vetomarkkinoiden mukaan mitä suurimmalla todennäköisyydellä Zinedine Zidane. Ja jos ei ole niin sitten Antonio Conte tai Mauricio Pochettino. Tai The Man HImself, Arsene Wenger!

Zinedine ZidaneKuka on seuraava kokelas ManU:n peräsimessä? Vetomarkkina on päivittänyt kertoimet, ja kuten hyvin tiedämme, vedonlyöjät ovat usein oikeilla jäljillä.

United palkkaa seuraavan managerinsa kesällä, ja se on varmaa, että tämä on suuri nimi tai sitten aivan loistava nouseva kyky.

Zinedine Zidane on ylivoimainen suosikki Unitedin seuraavaksi manageriksi. Tämä huhu on ollut voimissaan jo useamman kuukauden. Zidane voitti ensimmäisellä kaudellaan Real Madridin managerina Mestareiden liigan, joten voittaja hän ainakin on myös kentän laidalla. Zizou voitti Mestareiden liigan lopulta kolmesti peräkkäin, eikä tähän ole pystynyt kukaan muu. Epävarmuustekijä Zidanen kohdalla on se, että hän ei ole manageroinut koskaan missään muualla kuin Real Madridissa. Zidanen kerroin vetomarkkinoilla on alle kahden.

Kakkossuosikki Unitedin uudeksi manageriksi on italialainen Antonio Conte. Mutta olisiko tämä Unitedille ojasta allikkoon tilanne. Jose Mourinho oli aikaisemmin Valioliigassa Chelsean manageri, ja hän sai hienosti menestyneen joukkueen kääntymään itseään vastaan. Ja aivan saman teki hiljattain Contekin. Conten ensimmäisen kauden Chelsea oli niin hyvä, että jos United haluaa hommat nopeasti kuntoon, niin Conte voisi olla oikea mies. Conten kerroin on viiden paikkeilla.

Kolmantena listassa on Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino. Pochettino on hyvin arvostettu manageri. Hän nosti Spursin kohti maanosan huippua melko pienellä budjetilla, asiaa tosin auttoi se, että joukkueella sattui olemaan miehistössä nuoret Harry Kane ja Dele Alli. Pochettino ei saanut kesällä käyttää lanttiakaan uusiin pelaajiin, ja stadionin remonttikin venyy ja venyy, tämä saattaisi saada miehen katselemaan jo muualle. Pochettino on varmasti mainio manageri, mutta hän ei ole koskaan vielä voittanut mitään. Pochettinon kerroin on kuuden paikkeilla.

Pochettinon kanssa saman kertoimen saa ex-ManU -toppari Laurent Blanc. Blanc voitti pelaajana paljon MM-pokaalia myöten, ja hän on manageroinut Ranskan maajoukkuetta, Bordeauxia sekä PSG:tä. Blanc tosin ei ole manageroinut missään yli kahteen vuoteen, mutta silti hänet noteerataan Mourinhon seuraajana.

Ja tottakai ehdolla on myös Arsene Wenger! Wenger on odottanyt täydellistä työpaikkaa Arsenalista lähdön jälkeen. Bayern Munchen ja AC Milan on jo mainittu ”varmana” tietona Wengerin seuraavana pestinä. Ja se olisi kyllä futissaippuaoopperaa parhaimmillaan, jos Wenger palaisi Valioliigaan ManU:n managerina. Wengerin kerroin hommaan on noin 15.00.

Muita kandidaatteja Unitedin manageriksi ovat Leonardo Jardim kerroin 23.00, Mikel Arteta kerroin 26.00, Massimiliano Allegri kerroin 34.00, Ryan Giggs kerroin 34.00 sekä Didier Deschamps, Diego Simeone ja Brendan Rodgers kaikilla kerroin 34.00.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia