Kuka on seuraava Real Madridin päävalmentaja?

Löytyyko Real Madridin seuraava päävalmentaja tästä listasta: Conte, Solari, Guti, Wenger, Pochettino? Vai vedetäänkö yllätyskortti hihasta? Markku Kanerva on ollut erinomainen Huuhkajien kanssa....
lopetegui ja marcelo

Julen Lopetegui sai lopulta potkut Real Madridin päävalmentajan paikalta. 1-5 -tappio Barcelonalle oli seurajohdolle liikaa. Lopeteguin aika Real Madridissa kesti vain 14 ottelua. Santiago Solari on joukkueen väliaikaisena päävalmentajana Copa del Reyn ottelussa Melillaa vastaan keskiviikkona.

Kenet Real Madrid palkkaa varsinaiseksi päävalmentajaksi? Press Association Sport on listannut viisi kandidaattia, joista uusi mies löytyy.

 

Antonio Conte on ollut spekulaatioissa hyvin paljon esillä Conten kanssa ilmeisesti jo neuvoteltiin, mutta uutisten mukaan Realin pelaajat eivät haluaisi 49-vuotiasta italialaista. Conte on voittanut mestaruuden niin Valioliigassa kuin Serie A:ssakin. Contella olisi varmasti mahdollisuudet pärjätä Santiago Bernabeun paineissa, mies ei tunnu olevan sellainen, jolla menee sormi suuhun.

Santiago Solari voisi hyvinkin saada Realin pestiin pidemmänkin sopimuksen. Solari on Realin kakkosjoukkueen päävalmentaja, ja sitä kauttahan Zidanekin tuli ykkösjoukkueen manageriksi. Solari on todellinen Realin mies, hän pelasi joukkueessa 131 ottelua ja voitti La Ligan kahdesti ja Mestareiden liigan kerran.

Arsene Wenger. Kyllä, ranskalainen veteraani on laskuissa mukana. Wenger lopetti kesällä 22-vuotisen pestinsä Arsenalissa. Hän on ollut jo pitkään Realin puheenjohtajan Florentino Perezin suosikkeja, ja parempi myöhään kuin ei milloinkaan, ehkä? Wenger tosin vaikutti viime vuosinaan Arsenalissa olevan jotakuinkin pihalla, muut menivät ohi. Wenger voisi kyllä olla aikalailla pulassa Realissa, jos homma jostain syystä alkaisi mennä pieleen.

Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino on jo pitempään yhdistetty Real Madridiin, mutta aiemmin tänä vuonna Pochettino allekirjoitti uuden sopimuksen Spursin kanssa. Rahallahan toki siitäkin voisi selvitä. Pochettino on erinomainen manageri, vaikka hän ei vielä olekaan voittanut mitään merkittävää pokaalia. Toisaalta hän on hilannut suurseuroja pienemmällä budjetilla operoivan Tottenhamin Valioliigan jättien tuntumaan.

Toinen Real Madrid -legenda, joka voisi nousta päävalmentajaksi on Guti. Hän voitti Realissa viisi La Ligan mestaruutta ja kolme Mestareiden liigan pokaalia. Guti pelasi lähes 550 ottelua Realin paidassa. Hän valmensi vuosia seuran junnujoukkueita, kunnes kesästä lähtien Guti on ollut Besiktasissa apuvalmentajana. Fanit pitäisivät Gutista, mutta ehkä hänen aikansa ei ole vielä.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia