Kuka on suurin kala heinäkuussa 2019?

Vapaat agentit heinäkuussa 2019 - Mitä on tarjolla?

NHL-seurojen toimistoilla on alettu hölläämään kravattia kesän suurempien pelaajakauppojen jäljiltä. Nyt on kuitenkin syytä kääntää katseet jo ensi kesään ja heinäkuun 2019 mielenkiintoisimpiin hyökkäyspään vapaisiin agentteihin.

Tyler Seguin

Dallas Starsin Tyler Seguin on ehdottomasti yksi koko sarjan suurimmista pelaajista. Mies on nakuttanut viimeisen viiden kauden aikana vähintään 72 pistettä per sesonki. 26 – vuotias pelimies on nykyisen Starsjoukkueen ehdoton syömähammas. Miehen tämän hetkinen Cap Hit on 5.750 miljoonaa dollaria mikä voi hyvinkin nousta uuden diilin myötä uusiin lukemiin. Ensi kesän yksi suurimmista kysymyksistä onkin, että onko Dallasilla varaa pitää Seguin riveissään?

??

Henkilön Tyler Seguin (@tseguin92) jakama julkaisu

Blake Wheeler

Winnipeg Jetsin yhdysvaltalaishyökkääjä Blake Wheeler on pelannut itsensä seitsemän Jets-vuoden aikana NHL:n kirkkaimpaan eliittiin. Miehen hyvät otteet oikeuttavat hänet vaatimaan seuraavaan sopimukseensa palkankorotusta. Winnipegin seurajohdolla onkin mielenkiintoinen tilanne edessään, kun monet seuran tähtipelaajat tienaavat tällä hetkellä alle 6 miljoonaa dollaria kaudessa ja mitä todennäköisemmin myös Patrik Laineelle sorvataan samankaltainen sopimus. Onko seura halukas tekemään Wheeleristä palkkakuninkaan vai tyytyykö mies itse pienempään ja saa näin pidettyä joukkueen parhaat voimat kasassa

Nice little road trip for the boys

Henkilön Blake Wheeler (@26blakewheeler) jakama julkaisu

 

Matt Duchene

Mitkä olisivatkaan mietteet Ottawa Senatorsin toimistolla, jos Matt Duchene jättäisi seuran vain kahden kauden jälkeen?  Mies ei ole esiintynyt Senators-paidassa sillä tavalla mitä häneltä odotettiin hyvien Colorado Avalanche kausien jälkeen. Viime kauden loppu oli kuitenkin lupauksia herättävä ja Ottawa varmasti haluaisi pitää tämän pelaajan riveissään. Ei olisi kuitenkaan mikään yllätys jos Duchenen postit käännettäisiin kaudella 2019/20 uuteen osoitteeseen.

 

 

Joe Pavelski

San Jose Sharks teki vähän aikaa sitten mukavan jatkopahvin Logan Courturen kanssa. Kaiken järjen mukaan seuraavana sopimusjonossa seisoo joukkueen kapteeni Joe Pavelski. Mies on kuitenkin jo 34 – vuotias, joten mitään seitsemän vuoden megadiiliä tuskin on tulossa. Sharks oli kuitenkin tänä kesänä tosissaan John Tavaresin perässä, joten seuralla on kyllä rahaa sukanvarressa Pavelskin pitämiseen jatkossakin.

Good start to the morning!! Nice 44” Muskie @kuiu_official @kompany_39

Henkilön Joe Pavelski (@jpav8) jakama julkaisu

Artemin Panarin

Columbus Blue Jacketin venäläistaituri Artemin Panarin on myös nimi jota kannattaa ensi kauden aikana seurata. Miehen aivoituksista ei juuri tällä hetkellä oikein ota selvää, mutta Pohjois-Amerikasta kantautuvien tietojen mukaan keskustelut jatkosopimuksesta Jarmo Kekäläisen kanssa eivät ole ottaneet tuulta alleen. Vaihtaako Panarin jälleen seuraa ensi kesänä?

??? ?????? How's my hat??

Henkilön ??????? ??????? (@artemiypanarin) jakama julkaisu

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia