Kuka Valioliigan manageri lähtee seuraavaksi? Yksi on selvä suosikki

Tottenham laittoi Pochettinon pihalle, ja se oli pienoinen yllätys. Kuka lähtee seuraavaksi? Yksi on vetomarkkinoiden selvä suosikki.

Mourinho, ManU

Mauricio Pochettinon potkut Tottenhamista olivat lopulta kuitenkin kova yllätys, vaikka joukkue hieman alamaissa olikin ollut.

Loppujen lopuksi Pochettino oli se mies, joka hinasi Spursin Valioliigan kärkien tasolle. Seurajohto ilmeisesti oletti, että edes jonkinlainen pokaali olisi pitänyt joskus tulla. Nyt sitten Jose ”The Special One” Mourinho yrittään tuoda pohjois-Lontooseen kultaa ja kunniaa.

Valioliigassa on paljon managereita joiden potkujen olisi voinut kuvitella olevan lähempänä kuin Pochettinon. Unibet on antanut kertoimetkin sille, että kuka on seuraava irtisanottu tai poislähtenyt Valioliigan manageri.

Unibetin ykkössuosikki seuraavaksi lähtijäksi on ylivoimasella erolla Evertonin Marco Silva. Everton on ollut tällä kaudella todella kehno. Se oli pitkään joukkue, joka pelasi aikalailla tasoissa juuri Tottenhamin kanssa, ja futisväki odotteli, että koska nämä kaksi nousevat parhaiden joukkoon. Spurs nousi, mutta Evertonilta tämä ei onnistu millään. Seura on vielä käyttänyt viime aikoina isot kasat rahaa pelaajamarkkinoilla. Ennen kuluvaa kautta Evertonin pelaajakaupat jäivät noin 30 miljoonaa euroa miinukselle.

Uutisoinnin mukaan Evertonilla olisi Valioliigan seitsemänneksi suurin pelaajabudjetti, vain muutaman miljoonan Tottenhamia pienempi, ja selvästi suurempi kuin esimerkiksi loistavaa kautta sarjakakkosena pelaavalla Leicesterillä. Everton on sarjassa sijalla 15, matkaa putoamisrajan alle on vain neljä pistettä.

Viime viikonloppuna sarjanousija Norwich nöyryytti kehnosti pelannutta Evertonia tämän kotikentällä Goodison Parkilla 2-0. Unibetin kerroin sille, että Marco Silva on seuraava poispotkittu on vain 1,25.

Putoaa Valioliigasta

Emerykin on heikoilla

Kakkossuosikkina Unibetin potkut-listalla on Arsenalin Unai Emery, kerroin on 4.00. Arsenal on myös pelannut heikkoa kautta. Se on nyt sarjassa vasta kahdeksantena. Odotukset Arsenalin leirissä olivat suuret, kun Emery tuli seuraan. Vihdoin päästiin eroon vanhasta kääkästä, Arsene Wengeristä ja nuori, raikas ja taitava Emery nostaa joukkueen taas kärkeen. No, nyt Arsenalilla menee oikeastaan huonommin kuin Wengerin aikana.

Mediapersoona Piers Morgankin oli aluksi kovin innoissaan Emerystä, mutta ei taida olla enää. Emery on saanut jo hankkia kahden siirtoikkunan ajan uusia pelaajia, mutta joukkue ei ole parantunut ollenkaan.

valioliiga potkut 2019 kertoimet ja vedonlyönti

Pellegrini taitaa olla eilisen mies

Kolmossuosikki Unibetin listalla potkjen saajaksi on West Hamin veteraanimanageri Manuel Pellegrini. Hammers on luonnollisesti myös ollut umpikehno. Se on nyt sarjassa sijalla 16, vaikka materiaali antaisi odottaa paljon parempaa.

West Ham on kolmen ottelun onnettomassa tappioputkessa. Viimeksi joukkue hävisi kotikentällä Tottenhamille 2-3.

Hankala nähdä, että kukaan edellä mainituista saisi jatkaa vielä ensi kaudella ellei sitten jotain suurta muutosta tule pikapuolin.

Klopp ei lähde

Muita mielenkiintoisia nimiä Unibetin listalla on Ole Gunnar Solskjaer, jonka seuraavista potkuista saisi nyt kertoimeksi 21.00. ManU:llakin menee heikosti, ja nyt voisi olla kovan luokan manageri Pochettino vapaana. Onko Unitedin johtoporras kova ja kylmä, vanha pihalle pikapikaa, kun uusi ja parempi on saatavilla?

Norwichin manageri Daniel Farke saa listalla kertoimeksi 34.00. Viime viikonlopun voitto Evertonista paransi Farken asemia, ennen sitä olo sarjataulukon jumbona oli varmasti jo tukalaa.

Jos Jose Mourinho lähtee heti seuraavaksi, niin hänet kertoimensa on 101.

Unibetin mukaan varmimmin paikkansa pitää Jurgen Klopp. Jos hän lähtee seuraavaksi, niin kerroin on 151. Ja jos kukaan ei enää tällä kaudella jätä hommaansa Valioliigassa, niin kerroin tälle on 67.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia