Kumpi on parempi, Ronaldo vai Messi? Tässä kymmenen väitettä CR7:n tueksi!

Kumpi tuli ensin, muna vai kana? Kumpi on parempi, Ronaldo vai Messi? Näihin kysymyksiin tuskin koskaan saadaan lopullista vastausta.
Ronaldo&Messi rivalry

Jalkapallomaailman suurin kiistanaihe viimeiset 10-15 vuotta on ollut keskustelu siitä, että kumpi on parempi jalkapalloilija, portugalilainen Cristiano Ronaldo vai Argentiinan oma poika Lionel Messi. Veikkaussivut.com ottaa tänään osaa keskusteluun ja heittää pöytään kymmenen väitettä joiden perusteella Ronaldo on parempi futari kuin Messi.

 

10 – Cristiano Ronaldolla on seurafutisurallaan enemmän maaleja kuin Messillä. Ronaldo on maalannut seurajoukkuepaidassa 660 kertaa, Messi 624 kertaa.

9 – Ronaldo on Mestarien liigan kaikkien aikojen maalintekijä 120 osumalla, Messillä on kasassa tällä hetkellä 103 kaapia.

8 – Ronaldo on tehnyt urallaan 85 maalia maaotteluissa, Messi 65 maalia.

7 – Ronaldo on haastanut itsensä ja todistanut kykynsä yhteensä neljässä eri seurassa (Sporting CP, Manchester United, Real Madrid, Juventus) ja neljässä eri liigassa. Messi sen sijaan on tyytynyt pysyttelemään koko uransa tutussa ja turvallisessa ympäristössä.

6 – Ronaldolla on yksi merkittävä kansainvälinen voitto (EM-mestaruus), Messillä ei yhtään.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

5 – Cristiano Ronaldo on yritysten mielestä markkina-arvoltaan arvokkaampi kuin Lionel Messi tai kukaan muu urheilija. CR7 on itseasiassa maailman eniten tienaava mies, mitä tulee Instagram-julkaisujen arvoon. Hän tienaa per maksettu julkaisu peräti 308 00£ kun toisena olevana LeBron James tienaa ”vain” 92 000£.

4 – Ronaldo on parempi rangaistuspotkujen laukoja kuin Messi. CR7 pystyy niittaamaan pallon verkkoon pilkulta isojenkin paineiden alla. Messi sen sijaan on osoittautunut ratkaisevilla hetkillä melko epäluotettavaksi rankkarinampujaksi.

3 – Ronaldo on vakava uhka vastustajille keskityksissä sekä kulmapotkuissa hänen vahvan pääpelinsä ansioista. Messistä sen sijaan ei ole juuri uhkaa ilmatilassa, hänen pienen kokonsa ja keskinkertaisen pääpelin vuoksi.

2 – Ronaldo on kokonaisvaltaisempi pelaaja kuin Messi. Ronaldo on vahva oikealla jalalla, vasemmalla jalalla sekä päällä. Messi sen sijaan on vahva vain vasurilla.

1  – Ronaldolla on paremmat johtamistaidot kuin Messillä ja lusitaani pystyy motivoimaan sekä kantamaan joukkuettaan ratkaisevilla hetkillä. Messi sen sijaan on näyttänyt kuolevaisuutensa paineen alla. Hyvä esimerkki tästä on miehen sulkeutuminen täydeksi tuppisuuksi kentällä, silloin kun pelataan isoista asioista.

 

Mitä mieltä sinä olet?

 

Ps. Artikkelin kirjoittajan mielestä Edgar ”Pittbull” Davids on GOAT, Rolle ja Kirppu ei kumpikaan ole mitään hänen rinnallaan.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia