KUVAT: Jets, Capitals ja Oilers ikuistettuna maissipelloille

Mitä sitä ei tekisi fanittamansa seuransa hyväksi!
Jets_conrmaze

NHL-seura Winnipeg Jets teki viime kaudella tuhoisaa jälkeä, kun joukkue takoi seurahistoriansa parhaat pisteet runkosarjassa. 114 pistettä ja hyvät otteet NHL:n pudotuspeleissä saivat koko kiekkohullun kaupungin sekaisin.  Noin 30 minuutin ajomatkan päästä Winnipegistä sijaitsee Deer Meadow Farm niminen maissitila, joka on myös hullaantunut Jetsin kiekkomenestyksestä. Maissitilan yksi isoista pelloista onkin saanut aivan uudenlaisen lookin, kun pellolle on luotu mahtava Winnipeg Jets aiheinen labyrintti. Ja mikä parasta, farmi on toivottanut kiekkofanit tervetulleiksi seikkailemaan tähän Jets-aiheiseen sokkeloon.

Getting lost in this #WinnipegWhiteout #cornmaze would be fun! ••• (?Via: @deermeadowfarms)

Henkilön TSN (@tsn_official) jakama julkaisu

Tämä ei suinkaan ole ainoa jääkiekkoaiheinen maissilabyrintti mitä on nähty tänä vuonna Pohjois-Amerikassa. Greenstreet Gardens niminen farmi teki niin ikään omalle pellolleen kiekkolabyrintin, jonka innoittajana toimi Washington Capitalsin odotettu Stanley Cup voitto.

When you finally find Lord Stanley’s Cup. #Caps ••• (?Via: @greenstreet_gardens)

Henkilön TSN (@tsn_official) jakama julkaisu

Ehkä kaikista hienoin labyrintti tähän mennessä on kuitenkin tehty Edmontonissa, jossa maissisokkelo tarjoaa hienon tribuutin joukkueen suurimmalle tähdelle ja kapteenille Connor McDavidille.

We’re cool getting lost in this year’s @yegcornmaze #Oilers #NHL

Henkilön OilersNation (@officialoilersnation) jakama julkaisu

Minkä kuvion sinä haluaisit nähdä Suomessa pellolla?

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia