NHL-joukkueiden logot muuttuivat kauhukuviksi

Samaisen AK47-studion taidonnäyte aikaisemmasta projektista

Taas on aika tuon syksyä piristävän kaikkien pyhien aaton eli Halloweenin, joka tuo loka-marraskuun vaihteeseen valoa ja karmivuutta. Kuolleet nousevat haudoistaan, kurpitsat heräävät henkiin ja esimerkiksi NHL-tähti Connor McDavid pukeutuu USAN presidentti Donald Trumpiksi. Myös ruotsalaispuolustaja Erik Karlsson jatkoi perinteitään pukeutuen jälleen kerran naiseksi.

AK47-Studion Graafinen suunnittelija Mark Avery-Kenny päätti laittaa osansa Halloween soppaan.

Avery-Kenny muokkasi perinteisiä NHL-logoja tunnettujen kauhuelokuvien hahmoilla, kuten tuoreen It elokuvan Pennywisen tanssivalla pellellä, moottorisahamurhaaja Leatherfacella, maskipäisellä sarjamurhaaja Jason Voorheessilla, sekä Frankensteinin hirviöllä. Keräsimme muutaman erittäin  vakuuttavan taidonnäytteen.

Alexander Barkovin Florida Panthersin kissaeläin sai lähteä, kun tilalle pamahti yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista kauhuhahmoista Frankenstein.

Hockey Horror – Florida Frankensteins Monster @flapanthers #nhl #frankenstein

A post shared by AK (@ak47_studios) on

Tuoreen Stephnen Kingin romaaniin perustuvan It elokuvan antagonisti Pennywisen klovni löysi paikkansa Detroit Red Wingsin logoon.

Hockey Horror – Detroit Pennywise #it #nhl #redwings

A post shared by AK (@ak47_studios) on

Hälläväliä pitkästä seurahistoriasta ja Stanley Cupin tavoittelusta. Nyt Toronto Maple Leafs voi polttaa Texasin moottorisahamurhaajan tulevien vastustajien verkkokalvoille.

Hockey Horror – Toronto Maple Leatherfaces @mapleleafs #nhl #texaschainsawmassacre

A post shared by AK (@ak47_studios) on

Mitä Jordan Eberlelle on tapahtunut?

Hockey Horror – Edmonton Ghostfaces #oilers #scream #nhl

A post shared by AK (@ak47_studios) on

Kuten aiemmin uutisoimme Erik Karlssonin Halloween perinteiden jatkumisesta, niin myös monet muut NHL-kiekkoilijat ovat kantaneet kortensa kekoon. Muunmuassa kaikkien aikojen maalintekijä listalla nouseva venäläistähti Alexander Ovechkin  pukeutui vaimonsa kanssa poliisi ja rosvo teemalla. NHL aloitti Halloween twiittailun ja vertailun juurikin venäläistähtien luomuksilla, kun The Great Eightin kanssa vertailun kohteeksi joutui St. Louis Bluesin Vladimir Tarasenko. Molemmilla pariskunnilla on pukeutumisen kanssa selvät sävelet, kun nainen vie ja mies vikisee. Ovie näyttää lähinnä venäläiseltä Hitmanilta joka on juuri onnistunut pakenemaan vankilasta jostain siperian syrjäkylän reunamilta.