KUVAT: TOP 5 kuumimmat esport-ammattilaiset!

Esports ei ole pelkästään miesten laji vaan taisteluareenoilla nähdään myös paljon toinen toistaan kuumempia naispelaajia!

esports ammattilaiset naiset vedonlyonti

Esport mielletään usein nuorten miesten lajiksi. Pahimmillaan stereotypiat esports-pelaajia kohtaan ovat ajatuksia ”nörteistä energiajuomien sekä pizzojen kanssa”. Nämä mielikuvat on kuitenkin aika heittää romukoppaan sillä esports-ammattilaiset ovat useimmiten fysiikastaan huolta pitäviä urheilijoita ja lajin parista löytyy rutkasti myös rautaista naisosaamista. Veikkaussivut.com esittelee tänään muutaman kuuluisimmista (sekä kuumimmista) naispelaajista.

Kat “Mystik” Gunn

Tämä nainen on yksi Yhdysvaltojen parhaista HALO-pelaajista. Mystik on ei ole enää tällä hetkellä aktiivinen kilpapelaaja mutta nainen ehti tienata vuodesta 2007 alkaen HALO sekä Dead or Alive pelien parissa turnausvoittojen myötä yli 120 000$ palkintorahoja. Hän on maailman toiseksi eniten pelaamisella ansainnut naisammattilainen. Tällä hetkellä Gunn on suosittu striimaaja sekä cosplay-pukeutuja. Naisen Instagram-tiliin tutustuessa ymmärtänette 32 – vuotiaan naisen suosion.

Zainab “zAAz” Turkie

On ruotsalainen CS:GO tähti. zAAz aloitti CS-pelaamisen jo vuonna 2000 ja tämä nainen on tienannut Counter Strike 1.6 pelistä alkaen lähes 50 000$ turnausvoittoja. Hän on maailman TOP 10:ssä mitä tulee parhaiten tienanneisiin naispelaajiin. zAAz on joidenkin mielipiteiden mukaan historian paras nainen CS-areenoilla.

Stephanie “missharvey” Harvey

missharvey on todelinen pelialan ammattilainen. Tämä kanadalainen pelaaja työskenteli ensin kahdeksan vuotta Ubisoftilla pelisuunnittelijana ennen kuin siirtyi esports-ammattilaiseksi. missharvey on voittanut muun muassa viisi maailmanmestaruutta ja hän on yksi maailman parhaita naispelaajia CS:GO:ssa. missharveyn tuleva aluevaltaus näyttäisi olevan Instagram-feedin perusteella uutuus peli Valorant.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

??

Henkilön missharvey (@stepharvey) jakama julkaisu

Julia “juliano” Kiran

Niin ikään zAAz:n tavoin ruotsalainen kilpapelaamisen ammattilainen Julia ”juliano” Kiran on yksi tämän hetken kuumimmista (sanan useassa merkityksessä) CS-pelaajista. 26 – vuotias ruotsalainen on tehnyt itsensä tunnetuksi älykkäänä sekä taktisesti hyvänä pelaajana. julianon kotoa löytyy yli tusina merkittävää turnauspokaalia sekä lähes 40 000$ palkintorahat. Viimeisimmän 10 000$ palkintorahan nainen voitti DreamHack Showdownissa Valenciassa 2019.

Nikolett “nylon” Keszeli

Tälle listalle päätyi suunniteltua enemmän CS:GO pelaajia mutta minkä teet kun pelin parissa on tarjolla hyvät palkintorahat sekä upeat pelaajat! Listan viimeisenä esitellään unkarilainen CS-pelaaja nylon. nylon eroaa monesta kilpasiskoistaan siinä, ettei hän vietä aikaa liiaksi kameran edessä. Hän on hyvin määrätietoinen pelaaja, jolta löytyy palkintokaapista muun muassa kolme Major-turnausvoittoa.